Menu / Zoeken
#1 Monday Challenge

#1 Monday Challenge

Oké we geven toe: maandag is ook niet onze meest favoriete dag. Toch proberen we er altijd maar het beste van te maken. Wil jij de week ook lekker fris, fruitig en vol happy vibes beginnen? Doe vanaf nu dan mee aan onze Monday Challenges! Monday what…? Nou, voortaan vind je elke maandagochtend een nieuwe Monday Challenge op onze website. Dit zijn kleine mini opdrachten die je elke maandag kunt doen om de week lekker positief te beginnen! Want happy girls are the prettiest. Cliché, maar de waarheid als een koe.

Monday challenge #1

Hier is ‘ie dan: de allereerste Monday Challenge! Heb je vandaag tussendoor ergens een gaatje in je drukke agenda? Ren dan naar de dichtstbijzijnde HEMA of boekenwinkel en koop een nieuw notitieboek met toffe print voor jezelf. Dit is natuurlijk op zich al iets om vrolijk van te worden, maar natuurlijk moet er ook iets in dit boekje geschreven worden!

Schrijf daarom deze week elke dag minimaal 5 dingen op die die dag goed zijn gegaan of waar je dankbaar voor bent.

Wedden dat je hiervan automatisch een glimlach op je gezicht krijgt? Als je hier elke dag een paar minuten de tijd voor neemt (bijvoorbeeld voordat je gaat slapen), heb je over een tijdje een boek vol met happy herinneringen. Ook handig om er weer eens bij te pakken als je een baaldag hebt.

Ideetje: begin nu meteen met deze mini “opdracht” en deel alvast één happy thought in de comments!

Have a happy week!

 

BewarenBewaren

0 reacties

Join the club!

Treasure label gebruikt jouw e-mailadres om je updates, kortingen en nieuwtjes aan te bieden.