Menu / Zoeken
#10 Hé het is oké

#10 Hé het is oké

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: niemand is perfect. Dus jij ook niet. En dat is helemaal prima. We hebben stiekem allemaal onze guilty pleasures en mindere eigenschappen, maar dat maakt je juist uniek. Dus in deze rubriek delen we elke twee weken 10 dingen waar jij je écht niet voor hoeft te schamen. Geloof ons:

het is hartstikke oké…

★ … om een lade vol met leuke notitieboekjes te hebben, terwijl je er maar één echt gebruikt.

★ … om gemiddeld 20 minuten op het toilet te zitten, omdat je niet kunt stoppen met Candy Crushen / whatsappen / vlogs kijken.

★ … om ongegeneerd een harde boer te laten op kantoor.

★ … om wekenlang uit te kijken naar dat ene feest waarvoor je al je vriendinnen over hebt gehaald om mee te gaan, maar op de dag zelf het liefst om 21.00u al je bed induikt. #wildbabe

★ … om de mini chocolaatjes die je bij de rekening in een restaurant hebt gekregen stiekem in je tas te stoppen. Heb je mooi iets lekkers bij de thee thuis.

★ … om stiekem te balen dat het deze week weer warm is met tropische temperaturen van 27 graden, omdat het in je hoofd al bijna Kerst is.

★ … als je nu je eerste pepernoten van dit jaar al naar binnen hebt gewerkt. Moeten ze die dingen nog maar niet in de supermarkt leggen.

★ … om mega hard te balen dat het derde seizoen van La Casa de Papel nu toch niet eind september online komt, omdat je dat hele weekend speciaal hebt vrijgehouden om te bingewatchen.

★ … als je een kei bent in het doen van middagdutjes. Zodra jouw hoofd het kussen / de bank / je bed raakt ben jij vertrokken.

★ … om intens te genieten van een Disney marathon. En dan natuurlijk lekker hard mee blèren met al die klassiekers: “Diep in de zeeeee…”

In welke punten herken jij jezelf? En heb je nog een guilty pleasure die echt niet mag ontbreken in dit rijtje? Laat het ons weten in een reactie, wie weet lees je ‘m dan de volgende keer terug in deze rubriek!

0 reacties

Join the club!

Treasure label gebruikt jouw e-mailadres om je updates, kortingen en nieuwtjes aan te bieden.