Menu / Zoeken
#11 Hé het is oké

#11 Hé het is oké

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: niemand is perfect. Dus jij ook niet. En dat is helemaal prima. We hebben stiekem allemaal onze guilty pleasures en mindere eigenschappen, maar dat maakt je juist uniek. Dus in deze rubriek delen we elke twee weken 10 dingen waar jij je écht niet voor hoeft te schamen. Geloof ons:

het is hartstikke oké…

★ … als je niet kunt stoppen met fantaseren over die knappe jongen uit de Albert Heijn.

★ … om midden in de nacht naar de McDrive te rijden voor de McFlurry karamel zeezout. Ook al moet je er een half uur voor omrijden.

★ … om stiekem te smullen van alle vagina verhalen in de Viva.

★ … als je het heerlijk vindt om ouderwets te puzzelen.

★ … om te ontbijten met een stuk taart. Of 3 geglazuurde donuts. Elke dag is een feestje toch?

★ … om samen met je beste vriendin / vriend / moeder / zus ongegeneerd jullie ongezouten mening te geven over alles en iedereen op tv.

★ …  om standaard elke maandagavond met een bak chips naar Hollands Next Topmodel én daarna America’s Next Topmodel te kijken.

★ … om net te doen alsof je gaat trouwen, alleen maar om 164 trouwjurken te kunnen passen. Ook al wil je eigenlijk helemaal niet trouwen, je móet gewoon weten hoe het voelt om zo’n jurk aan te hebben.

★ … om heel hard te roepen dat je nu écht even geen geld hebt, maar ondertussen wel je online winkelmandje hebt volgeladen met warme truien, najaarsjassen, flared pants, nieuwe laarsjes en een muts. Het is tenslotte officieel herfst nu.

★ … als je alles gelooft wat er in je horoscoop staat.

In welke punten herken jij jezelf? En heb je nog een guilty pleasure die echt niet mag ontbreken in dit rijtje? Laat het ons weten in een reactie, wie weet lees je ‘m dan de volgende keer terug in deze rubriek!

0 reacties

Join the club!

Treasure label gebruikt jouw e-mailadres om je updates, kortingen en nieuwtjes aan te bieden.