Menu / Zoeken
#11 Monday Challenge

#11 Monday Challenge

Oké we geven toe: maandag is ook niet onze meest favoriete dag. Toch proberen we er altijd maar het beste van te maken. Wil jij de week ook lekker fris, fruitig en vol happy vibes beginnen? Doe vanaf nu dan mee aan onze Monday Challenges! Monday what…? Nou, voortaan vind je elke maandagochtend een nieuwe Monday Challenge op onze website. Dit zijn kleine mini opdrachten die je elke maandag kunt doen om de week lekker positief te beginnen! Want happy girls are the prettiest. Cliché, maar de waarheid als een koe.

Monday challenge #11

Grote kans dat deze maandag best wel meevalt, want hé.. het is vakantieperiode, het zonnetje schijnt en misschien ben je zelfs wel vrij. De perfecte periode om lekker te relaxen en leuke dingen te ondernemen dus. De challenge voor deze week is dan ook:

Ga iets nieuws leren!

Of dat nu een cursus Spaans is (altijd handig voor op vakantie), een salsa les volgen met je lover, een masterclass ondernemen of een workshop bloemen schikken. Het maakt niet uit, als je maar iets nieuws leert wat jou leuk lijkt en wat je nog nooit eerder hebt gedaan. Nieuwe dingen vragen je om uit je comfort zone te stappen, ook al is het maar een heel klein beetje. En onderzoek heeft uitgewezen dat we door nieuwe dingen te leren gelukkiger worden. Plus: we kunnen er natuurlijk lekker een beetje mee pronken. Want zeg nou zelf: hoe tof is het als jij straks op vakantie in vloeiend Spaans jouw gerecht kunt bestellen of de sterren van de hemel danst tijdens een avondje uit? Nog een voordeel: door nieuwe dingen te leren blijf je niet vastgeroest zitten in je hoofd en kun je je lekker opladen. Dan begin jij na de vakantie weer fris en fruitig aan je werk of school.

Dus heb jij altijd al een moestuintje willen kweken, een pro willen zijn in HTML of een vijf-sterren gerecht willen maken? Stel het dan niet langer uit en ga ervoor! En heb je deze week toevallig niet genoeg tijd? Dan kun je natuurlijk wel alvast bedenken wat je wil gaan leren en stappen ondernemen om dit binnenkort ook daadwerkelijk te gaan doen. Schrijf je in voor die masterclass of (online) cursus, ga op zoek naar een geschikte workshop of geef je op voor een proefles dansen.

Nu zijn we natuurlijk heel benieuwd wat jij graag voor nieuws zou willen leren. Laat je het ons hieronder weten in de comments?

Have a happy week!

0 reacties

Join the club!

Treasure label gebruikt jouw e-mailadres om je updates, kortingen en nieuwtjes aan te bieden.