Menu / Zoeken
#12 Monday Challenge

#12 Monday Challenge

Oké we geven toe: maandag is ook niet onze meest favoriete dag. Toch proberen we er altijd maar het beste van te maken. Wil jij de week ook lekker fris, fruitig en vol happy vibes beginnen? Doe vanaf nu dan mee aan onze Monday Challenges! Monday what…? Nou, voortaan vind je elke maandagochtend een nieuwe Monday Challenge op onze website. Dit zijn kleine mini opdrachten die je elke maandag kunt doen om de week lekker positief te beginnen! Want happy girls are the prettiest. Cliché, maar de waarheid als een koe.

Monday challenge #12

Ben jij een perfectionistisch persoon? Kan alles altijd beter? Dan is de Monday Challenge van deze week extra belangrijk voor jou:

Schrijf eens 5 prestaties op waar jij trots op bent

Waarschijnlijk ken je het gevoel van trots zijn wel. Je bent vast weleens trots geweest op je beste vriendin, omdat ze door hard werken een toffe promotie heeft binnengesleept. Of op je zusje toen ze haar rijbewijs had gehaald. Of op je vriend, omdat hij de (eindelijk) de kreukels uit zijn overhemden heeft weten te strijken. Maar zeg eens eerlijk: ben jij ook weleens trots op jezelf?

Ga er vandaag eens even voor zitten en schrijf minimaal 5 persoonlijke prestaties op waar jij trots op bent. Vind je dit lastig? Denk dan eens aan de momenten dat je iets nieuws leerde of wanneer iemand anders tegen je zei dat hij of zij trots op je was. Of misschien heb je weleens een angst overwonnen, zoals spreken voor een grote groep mensen? Hoe klein of groot je prestaties ook zijn, schrijf alle momenten op waar je trots op zou mogen zijn. Ook als je het zelf misschien niet helemaal zo voelt. Bijvoorbeeld dat diploma dat je hebt behaald of dat je door hard te trainen de blokjes op je buik kon tellen. Wat het ook is, sta er eens bij stil en schrijf ze op. Of deel ze hieronder in een comment met ons. Dan vieren we je trots-momentjes met je mee! Want weetje, je mag jezelf echt best eens een schouderklopje geven. Je hebt het verdiend!

Have a happy week!

0 reacties

Join the club!

Treasure label gebruikt jouw e-mailadres om je updates, kortingen en nieuwtjes aan te bieden.