Menu / Zoeken
#13 Monday Challenge

#13 Monday Challenge

Oké we geven toe: maandag is ook niet onze meest favoriete dag. Toch proberen we er altijd maar het beste van te maken. Wil jij de week ook lekker fris, fruitig en vol happy vibes beginnen? Doe vanaf nu dan mee aan onze Monday Challenges! Monday what…? Nou, voortaan vind je elke maandagochtend een nieuwe Monday Challenge op onze website. Dit zijn kleine mini opdrachten die je elke maandag kunt doen om de week lekker positief te beginnen! Want happy girls are the prettiest. Cliché, maar de waarheid als een koe.

Monday challenge #13

Als je onze Monday challenges volgt heb je als het goed is vorige week minimaal vijf prestaties opgeschreven waar je trots op bent. Dat gaf stiekem best een lekker gevoel hè? Deze week gaan we nog een stapje verder, namelijk:

Vier al je kleine succesmomentjes en overwinningen

Zeg eens eerlijk.. hoe lang heb je vorige week moeten graven om vijf prestaties op te kunnen schrijven waar je trots op bent? Grote kans dat jij helemaal niet zo vaak stil staat bij wat je allemaal al hebt bereikt. We zijn namelijk geneigd om zodra een bepaald doel is behaald, meteen vooruit te werken naar het volgende doel. Zonder die succesmomentjes te vieren. Neem nou je diploma. Na jaren hard ploeteren heb je dat felbegeerde papiertje eindelijk in je handen. Maar in je hoofd ben je alweer bezig met het volgende doel: die droombaan scoren. Of misschien ben je wel bezig met een gezondere lifestyle en wil je wat afvallen. Na een maand ben je 2 kilo afgevallen, maar jij wil meer en bent nog lang niet tevreden. Terwijl die 2 kilo natuurlijk al een hartstikke knappe prestatie is wat zeker gevierd mag (of eigenlijk: moet) worden!

Sta vanaf vandaag dus eens vaker stil bij jouw prestaties en overwinningen en vier ze! Je kunt minimaal één keer in de week wel iets vieren waar jij trots op bent, hoe groot of klein de prestatie ook is. Is het je vandaag gelukt om een ongezonde snack te verruilen voor een gezond tussendoortje? Vier het vanavond met een heerlijk uurtje me-time (lees: Netflix marathon). Je complete to-do list af kunnen strepen? Vier het vanavond met een goed glas wijn (ja, dat kan ook prima op de maandagavond) of gun jezelf die ene tas of dat ene boek dat je al een tijdje op het oog hebt. Let’s celebrate! Als dat niet een lekker begin van de week is weten wij het ook niet meer 😉

Have a happy week!

0 reacties

Join the club!

Treasure label gebruikt jouw e-mailadres om je updates, kortingen en nieuwtjes aan te bieden.