Menu / Zoeken
#14 Monday Challenge

#14 Monday Challenge

Oké we geven toe: maandag is ook niet onze meest favoriete dag. Toch proberen we er altijd maar het beste van te maken. Wil jij de week ook lekker fris, fruitig en vol happy vibes beginnen? Doe vanaf nu dan mee aan onze Monday Challenges! Monday what…? Nou, voortaan vind je elke maandagochtend een nieuwe Monday Challenge op onze website. Dit zijn kleine mini opdrachten die je elke maandag kunt doen om de week lekker positief te beginnen! Want happy girls are the prettiest. Cliché, maar de waarheid als een koe.

Monday challenge #14

Helaas.. de vakantie zit er weer (bijna) op en dus is het tijd om weer volop te focussen op werk of school. En daar gaat deze nieuwe Monday Challenge jou gegarandeerd bij helpen. De challenge voor deze week is namelijk:

Ga één dag door het leven zonder social media

Als je nu denkt: wait, what? Dat is onmogelijk! dan ben jij hoogstwaarschijnlijk (net als zo’n beetje iedereen) verslaafd aan social media en dus is deze challenge juist perfect voor jou! Want grote kans dat social media ook bij jou afleider nr. 1 is. Je kent het vast wel: voor je neus ligt een ellenlange to-do list waar je tegenop zit te hikken, dus pak je je telefoon er maar ‘even’ bij om te kijken of je nog likes hebt op Instagram. En voordat je het weet kijk je op de klok en ben je ineens een half uur (en tientallen gym selfies, ontbijt foto’s en inspirerende quotes) verder. Niet goed voor je productiviteit en waarschijnlijk doen al die ‘perfecte’ foto’s ook niet veel goeds voor je humeur. Dus doe eens gek en ga deze challenge aan. Je zult zien dat die zogenaamd oneindige to-do list aan het einde van de dag helemaal is afgestreept en dat je ook nog eens tijd overhoud om ’s avonds lekker te chillen of met je vriend/ vriendinnen wat gezelligs te doen (zonder afgeleid te worden door je telefoon).

Geen idee hoe je zomaar Facebook, Instagram, Pinterest en Youtube kunt weerstaan? Lees dan in dit artikel hoe je in 5 simpele stappen kunt afkicken van social media. Vind je ineens afkicken toch echt te heftig? Probeer vandaag dan eens om je social media gebruik te beperken tot 5x per dag. Bijvoorbeeld ’s ochtends in de trein naar je werk, tijdens je lunchpauze en ’s avonds op de bank. In ieder geval op momenten dat je even rust hebt en niet tijdens je werk. Wedden dat je daarna stiekem niet meer anders wil? En ja, ook jij kan dit!

Laat je ons weten hoe het is gegaan?

Have a happy week!

0 reacties

Join the club!

Treasure label gebruikt jouw e-mailadres om je updates, kortingen en nieuwtjes aan te bieden.