Menu / Zoeken
#16 Monday Challenge

#16 Monday Challenge

Oké we geven toe: maandag is ook niet onze meest favoriete dag. Toch proberen we er altijd maar het beste van te maken. Wil jij de week ook lekker fris, fruitig en vol happy vibes beginnen? Doe vanaf nu dan mee aan onze Monday Challenges! Monday what…? Nou, voortaan vind je elke maandagochtend een nieuwe Monday Challenge op onze website. Dit zijn kleine mini opdrachten die je elke maandag kunt doen om de week lekker positief te beginnen! Want happy girls are the prettiest. Cliché, maar de waarheid als een koe.

Monday challenge #16

Waarschijnlijk is het je al opgevallen: onze website is vernieuwd! Treasure label is nu omgetoverd tot een echt platform waar blogartikelen en de kledingcollectie samenkomen om jou er elke dag aan te herinneren dat jij trots mag (nee, moet!) zijn op wie jij bent. De Monday Challenge van deze week staat dan ook in het teken van verandering. De opdracht luidt:

Bedenk vandaag één ding dat jij graag in jouw leven zou willen veranderen…

… en ga hier meteen mee aan de slag! Neem vandaag eens een momentje rust om kritisch naar je leven te kijken en ben eerlijk naar jezelf toe: wat zou jij graag anders zien? Wil je bijvoorbeeld graag een paar kilo afvallen? Maak dan deze week meteen een plan van aanpak waarin staat hoe je dit gaat bereiken. Ga je 4 keer per week sporten vanaf nu? Gooi je alle chips en chocolade de deur uit en ga je gezonde boodschappen inkopen? Welke ongezonde snacks ga je vervangen door gezonde tussendoortjes?

Of voel je je de laatste tijd geïrriteerd en futloos omdat je eigenlijk niet helemaal happy bent op je werk? Ga dan eens rondkijken naar online vacatures of vraag een gesprek aan met je baas om hierover te praten.

Wat het ook is, als jij ergens niet helemaal tevreden over bent in je leven kun je dit zelf veranderen. En alleen JIJ kan dit doen. Wacht dus niet op een ‘goed moment’ (spoiler alert: dat zal er nooit komen) of andere mensen. Als je iets kunt veranderen waardoor je uiteindelijk gelukkiger wordt, waarom zou je dat dan in hemelsnaam niet doen? En om iets te kunnen veranderen zul je altijd ergens moeten beginnen. Dus waarom wachten? Laat vandaag de start zijn van een nieuw begin!

Have a happy week!

0 reacties

Join the club!

Treasure label gebruikt jouw e-mailadres om je updates, kortingen en nieuwtjes aan te bieden.