Menu / Zoeken
#17 Monday Challenge

#17 Monday Challenge

Oké we geven toe: maandag is ook niet onze meest favoriete dag. Toch proberen we er altijd maar het beste van te maken. Wil jij de week ook lekker fris, fruitig en vol happy vibes beginnen? Doe vanaf nu dan mee aan onze Monday Challenges! Monday what…? Nou, voortaan vind je elke maandagochtend een nieuwe Monday Challenge op onze website. Dit zijn kleine mini opdrachten die je elke maandag kunt doen om de week lekker positief te beginnen! Want happy girls are the prettiest. Cliché, maar de waarheid als een koe.

Monday challenge #17

We geven toe: de monday challenge van vorige week was best pittig. Daarom hebben we deze keer een simpele opdracht voor je, namelijk:

Stop ’s ochtends met snoozen!

En oké, dat klinkt misschien makkelijker gezegd dan gedaan. Grote kans dat jij vanochtend minstens 3 keer op de snooze button hebt gedrukt. Want op de een of andere manier lijkt je bed in de ochtend toch altijd nog net wat lekkerder en warmer. Maar if you snooze, you lose. Snoozen brengt je lichaam én geest namelijk weer terug in de slaapmodus. Het zorgt er zelfs voor dat je overdag 30% minder productief bent! Dus hoe graag je die fijne droom over je prins op het witte paard ook wil vasthouden, het is toch echt beter om meteen je bed uit te springen zodra de wekker gaat.

Maar: hoe dan? Om te beginnen kun je je wekker vanavond helemaal aan de andere kant van de slaapkamer leggen. Dan móet je wel uit bed om dat ellendige ding uit te zetten. Zet daarnaast maar één wekker, zo laat mogelijk. Geen ruimte om te snoozen dus! Maar de allerfijnste en makkelijkste manier om wakker te worden is door daglicht. Dus doe je gordijnen niet helemaal dicht, zodat je ’s ochtends al vanzelf op een natuurlijke manier wakker wordt van het daglicht. Of koop een wake-up light en gebruik deze meteen als wekker in plaats van dat irritante deuntje van je telefoon. Dan word je voortaan gewekt door het geluid van rustgevende golven of tjilpende vogeltjes. Zo begin je elke dag lekker fris en fruitig én met meer energie. Ga jij deze challenge aan?

Have a happy week!

0 reacties

Join the club!

Treasure label gebruikt jouw e-mailadres om je updates, kortingen en nieuwtjes aan te bieden.