Menu / Zoeken
#18 Monday Challenge

#18 Monday Challenge

Oké we geven toe: maandag is ook niet onze meest favoriete dag. Toch proberen we er altijd maar het beste van te maken. Wil jij de week ook lekker fris, fruitig en vol happy vibes beginnen? Doe vanaf nu dan mee aan onze Monday Challenges! Monday what…? Nou, voortaan vind je elke maandagochtend een nieuwe Monday Challenge op onze website. Dit zijn kleine mini opdrachten die je elke maandag kunt doen om de week lekker positief te beginnen! Want happy girls are the prettiest. Cliché, maar de waarheid als een koe.

Monday challenge #18

We hopen natuurlijk dat je, mede door de vorige monday challenge, vanmorgen lekker fris en fruitig uit bed bent gesprongen. Maar… het is en blijft maandag, dus grote kans dat jij vanmorgen toch nog wat moeite had met wakker worden. Snappen we helemaal. Op de maandag kunnen we allemaal wel wat meer motivatie en inspiratie gebruiken. Goed nieuws: want daar gaat de challenge van deze week je bij helpen! De opdracht luidt:

Kijk vandaag minstens één inspirerende TED talk

Yes. Pak die agenda erbij en blok vanavond meteen 1 uur vrij in je agenda. Waarschijnlijk kom je uitgeblust thuis en plof je normaal gesproken na het eten meteen op de bank. Mag vanavond ook, maar pak er dan eens een TED talk bij over een onderwerp dat jou aanspreekt. Niet bekend met TED? Even een kort geschiedenislesje:  TED is een afkorting van Techniek, Entertainment en Design. Inmiddels is TED het bekendste event ter wereld over innovatie en inspiratie. Tijdens het event praten mensen in 18 minuten over hun “Idea Worth Sharing”; een idee dat de wereld kan veranderen of verbeteren. En het mooie is: al deze inspirerende en motiverende video’s vind je dus gewoon online op Ted.com of Youtube.

Dus zit je op dit moment bijvoorbeeld niet helemaal lekker in je vel? Of merk je dat de motivatie voor je werk ver te zoeken is? Sta je voor een belangrijke beslissing waar je geen keuze in kunt maken? Dit zijn allemaal onderwerpen die je in TED talks terug kunt vinden, die je enorm kunnen helpen. Om je op weg te helpen, hierbij alvast een paar van onze favoriete TED talks:

Dus probeer vanavond eens een avondje TED talks te bingewatchen, in plaats van Netflix. Wedden dat je je daarna een stuk beter, gemotiveerd en geïnspireerd voelt?

Have a happy week!

0 reacties

Join the club!

Treasure label gebruikt jouw e-mailadres om je updates, kortingen en nieuwtjes aan te bieden.