Menu / Zoeken
#19 Monday Challenge

#19 Monday Challenge

Oké we geven toe: maandag is ook niet onze meest favoriete dag. Toch proberen we er altijd maar het beste van te maken. Wil jij de week ook lekker fris, fruitig en vol happy vibes beginnen? Doe vanaf nu dan mee aan onze Monday Challenges! Monday what…? Nou, voortaan vind je elke maandagochtend een nieuwe Monday Challenge op onze website. Dit zijn kleine mini opdrachten die je elke maandag kunt doen om de week lekker positief te beginnen! Want happy girls are the prettiest. Cliché, maar de waarheid als een koe.

Monday challenge #19

Moest je je vandaag ook weer een weg banen door een bomvol kledingrek, om tot nu de outfit te komen die je nu aan hebt? Of kom je regelmatig iets tegen in huis waarvan je was vergeten dat je het had? Of ben je juist vaak dingen kwijt? Kortom: word je soms helemaal gek van alle spullen in huis? Dan is deze monday challenge op jouw lijf geschreven! De opdracht voor vandaag is namelijk:

Gooi minimaal 5 dingen weg die je eigenlijk niet nodig hebt

Want heb je echt vijf donkergroene truien nodig? Of die blender die al maanden op het aanrecht staat maar nooit gebruikt wordt? Ga eens na welke nutteloze voorwerpen je eigenlijk best kunt missen. Vraag jezelf bij elk voorwerp af: word ik hier op dit moment blij van? Kijk niet of het sentimentele waarde heeft of of het later nog van pas zou kunnen komen. Onze ‘gouden regel’: als je het de afgelopen 6 maanden niet hebt gedragen of gebruikt, dan ga je het de komende tijd ook niet meer dragen of gebruiken. Dus hup, gooi alles waar je niet oprecht gelukkig van wordt in dozen en breng ze naar de kringloopwinkel of maak er een vriendin gelukkig mee.

Vind je het te heftig om zomaar ineens spullen weg te gooien? Spreek dan vandaag met jezelf af dat je voor elk ding dat je koopt, voortaan ook iets weg moet gooien. Kun je die prachtige nieuwe winterjas dus écht niet weerstaan? Gooi dan een oude jas weg. Want: leven met minder spullen maakt gelukkiger! Wat je opruimt in je huis, ruim je ook op in je hoofd.

Have a happy week!

0 reacties

Join the club!

Treasure label gebruikt jouw e-mailadres om je updates, kortingen en nieuwtjes aan te bieden.