Menu / Zoeken
#20 Monday Challenge

#20 Monday Challenge

Oké we geven toe: maandag is ook niet onze meest favoriete dag. Toch proberen we er altijd maar het beste van te maken. Wil jij de week ook lekker fris, fruitig en vol happy vibes beginnen? Doe vanaf nu dan mee aan onze Monday Challenges! Monday what…? Nou, voortaan vind je elke maandagochtend een nieuwe Monday Challenge op onze website. Dit zijn kleine mini opdrachten die je elke maandag kunt doen om de week lekker positief te beginnen! Want happy girls are the prettiest. Cliché, maar de waarheid als een koe.

Monday challenge #20

We hebben allemaal dromen. De kans is dan ook groot dat jij al een tijdje rondloopt met een tof idee dat je graag wil uitvoeren, maar op de een of andere manier nog niet hebt gedaan. Misschien wacht je op het juiste moment, wacht je op een magisch teken of heb je het gevoel dat je er gewoon nog niet klaar voor bent. Herkenbaar? Dan is deze monday challenge heel belangrijk voor jou! De opdracht voor deze week luidt namelijk:

Stop met wachten, doe het nu!

Misschien droom je wel van een eigen bedrijf, zou je graag je baan op willen zeggen en als freelancer aan de slag willen gaan, wil je een wereldreis maken of een inspirerend persoon voor een koffiedate vragen. Wat het ook is: je zou het graag willen doen, maar hebt het op de een of andere manier nog niet gedaan. Want voordat je je eigen bedrijf kan starten moet je eerst een uitgebreid businessplan hebben geschreven van 50 pagina’s. En voordat je je baan (waar je je doodongelukkig voelt) opzegt om te gaan freelancen moet je eerst al een paar opdrachtgevers binnen hebben. En voordat je die persoon op een koffiedate durft te vragen moet je eerst wat meer zelfvertrouwen op hebben gebouwd. Toch? NEE! Dit zijn allemaal smoesjes die je tegen jezelf vertelt om jouw fantastische droom of idee uit te stellen. Want dat is veilig en makkelijk, dan hoef je nu immers niets te veranderen. Maar de waarheid is: als je wacht totdat je er klaar voor bent, komt het er nooit meer van. Je zal misschien wel nooit helemaal 100% klaar zijn om jouw eigen bedrijf te starten, je baan op te zeggen en in het diepe te springen of in je uppie de wereld rond te reizen. Stop dus met wachten, maar ga er gewoon voor! Schrijf vandaag meteen op welke stappen jij deze week al kunt ondernemen om een stapje dichterbij jouw droom te komen. You can do it!

Have a happy week!

0 reacties

Join the club!

Treasure label gebruikt jouw e-mailadres om je updates, kortingen en nieuwtjes aan te bieden.