Menu / Zoeken
#3 Hé het is oké…

#3 Hé het is oké…

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: niemand is perfect. Dus jij ook niet. En dat is helemaal prima. We hebben stiekem allemaal onze guilty pleasures en mindere eigenschappen, maar dat maakt je juist uniek. Dus in deze rubriek delen we elke maand 10 dingen waar jij je écht niet voor hoeft te schamen. Geloof ons:

het is hartstikke oké…

★ … dat je je planten nog niet één week in leven weet te houden. Zelfs cactussen overleven het bij jou maar zelden. Ach, jij hebt weer andere kwaliteiten…

★ … als je je de hele zondagmiddag kunt vermaken met The Sims spelen. Motherlode, Motherlode, Motherlode…

★ … om dagenlang uit te kijken naar een avondje stappen met vriendinnen, om vervolgens om 23.00u stiekem al heel hard naar je bed te verlangen.

★ … als je bikinilijf dit jaar weer niet gelukt is. Embrace your curves!

★ … om de telefoon nooit op te nemen als er een onbekend of anoniem nummer op je beeldscherm verschijnt. Wie weet is het wel een stalker?! Weet jij veel.

★ … om om 10.00u ’s ochtends de minuten al af te tellen naar de lunch. Good food, good mood!

★ … als er een enorme to-do list op je zit te wachten, maar jij toch echt even eerst je nagels moet lakken. En koffie moet zetten. En écht even moet bijkletsen met je beste vriendin die je al véél te lang niet gesproken hebt.

★ … dat de afwas je al 3 dagen aan zit te staren, maar jij gewoon stug de andere kant op blijft kijken.

★ … als je door alle haast in de ochtend bent vergeten een bh aan te trekken. Overkomt de beste.

★ … dat je helemaal enthousiast naar de kapper gaat met een droomkapsel in gedachten, maar uiteindelijk niet durft en toch alleen de puntjes laat knippen.

In welke punten herken jij jezelf? En heb je nog een guilty pleasure die echt niet mag ontbreken in dit rijtje? Laat het ons weten in een reactie, wie weet lees je ‘m dan de volgende keer terug in deze rubriek!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

0 reacties

Join the club!

Treasure label gebruikt jouw e-mailadres om je updates, kortingen en nieuwtjes aan te bieden.