Menu / Zoeken
#5 Hé het is oké

#5 Hé het is oké

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: niemand is perfect. Dus jij ook niet. En dat is helemaal prima. We hebben stiekem allemaal onze guilty pleasures en mindere eigenschappen, maar dat maakt je juist uniek. Dus in deze rubriek delen we elke twee weken 10 dingen waar jij je écht niet voor hoeft te schamen. Geloof ons:

het is hartstikke oké…

★ … om jezelf voor te nemen dat je jezelf vandaag écht niet laat afleiden, maar dan een half uur later alweer de 3e doelloze vlog aan het bekijken bent.

★ … om urenlang online te ‘shoppen’ en je winkelmandje vol te gooien met 28 items. En dan vervolgens toch maar niets af te rekenen, omdat je niet weet wat je moet kiezen (of omdat je bankpas weigert mee te werken…).

★ … om je lege wijnflessen af en toe gewoon zo in de vuilnisbak te gooien. Natuurlijk wel goed verstopt tussen het oud papier zodat het niet opvalt.

★ … als je dat mega grote stuk chocola helemaal opeet, omdat hij nu eenmaal zo afbrak.

★ … om te doen alsof je niet thuis bent als de bel gaat.

★ … om jezelf voor te nemen deze week écht alleen maar gezond te eten, maar op dinsdagavond al bent gezwicht voor de Heartbreakers chipszak.

★ … om je teveel gekookte eten telkens weer in te vriezen, maar het vervolgens nooit meer op te eten.

★ … om op het werk te wachten totdat iedereen weg is voordat je naar het toilet durft te gaan voor een ‘number two’.

★ … om in je chillpak met een wilde knot op je kop de deur uit te gaan om bij vriendinnen te gaan eten. Ze accepteren je maar zoals je bent.

★ … als je ineens ontzettende trek hebt gekregen in chocola door bovenstaande foto. We get it  😉

In welke punten herken jij jezelf? En heb je nog een guilty pleasure die echt niet mag ontbreken in dit rijtje? Laat het ons weten in een reactie, wie weet lees je ‘m dan de volgende keer terug in deze rubriek!

BewarenBewaren

0 reacties

Join the club!

Treasure label gebruikt jouw e-mailadres om je updates, kortingen en nieuwtjes aan te bieden.