Menu / Zoeken
5x lekker luchtige Netflix series

5x lekker luchtige Netflix series

Chillpakje aan, kop thee en een reep Tony Chocolonely (zeezout karamel please) erbij en jij bent klaar voor een relaxte date met Netflix. Komt dit scenario je toevallig eng bekend voor? Snappen we helemaal, want wat is er nu fijner dan na een dag hard werken ’s avonds heerlijk je hoofd leegmaken bij een lekker luchtige Netflix serie? Verstand op nul en ultiem chillen. Daar helpen we je natuurlijk graag bij. Daarom in dit artikel: 5 luchtige Netflix series waar jij blij van gaat worden.

 

1. New Girl

Oké laten we meteen beginnen met een hilarische comedy serie: New Girl. Even kort samengevat: Jess (ja inderdaad, de new girl) gaat samenwonen met 3 mannelijke huisgenoten nadat ze haar vriend heeft betrapt met een andere chick. In eerste instantie weten de mannen niet goed wat ze met de (ietwat dramatische) Jess aan moeten, maar al snel worden ze best friends. Samen maken ze van alles mee en elke aflevering heeft een ander thema. De personages zijn ontzettend grappig en je wordt dan ook vooral heel vrolijk van deze serie.

New Girl is mega verslavend, dus grote kans dat jij alle afleveringen van deze serie al 3x hebt gezien. Maar goed nieuws: vanaf deze maand staat seizoen 6 op Neflix! 22 gloednieuwe afleveringen, wij deden even een vreugdedansje! Elke aflevering duurt ongeveer 20 minuten, dus ook ideaal om even tussen het harde werken door als pauze te kijken (als het je lukt om ‘m na 1 aflevering af te zetten!).

2. Jane the virgin

Deze geweldige serie is een persoonlijke favoriet. Jane the virgin gaat over de twenty-something Jane met Spaanse roots. Ze is (je raadt het al) nog maagd, totdat ze per ongeluk geïnsemineerd wordt met het sperma van een rijke hotelerfgenaam. En dat is nog maar het begin… Er gebeurt gewoon teveel in deze serie om uit te leggen, dus je moet echt zelf even gaan kijken. Er zit ontzettend leuke humor én fijne mancandy in deze serie. Dus heb je een avondje me-time ingepland? Dan is Jane the virgin dé ultieme luchtige serie waar je gegarandeerd aan verslaafd gaat raken. Je bent gewaarschuwd…

3. Lovesick

Lovesick is een Britse sitcom en alleen door dat heerlijke Engelse accent natuurlijk al het kijken waard. De serie gaat over 3 vrienden, Dylan, Evie en Luke, en hun (herkenbare) liefdes struggles. Oké we zullen iets specifieker zijn: de vrijgezelle Dylan geniet van het leven, totdat hij erachter komt dat hij chlamydia heeft. Samen met zijn twee beste vrienden Evie en Luke besluit hij de confrontatie aan te gaan en al zijn ex-vriendinnen op de hoogte te stellen. In elke aflevering zien we het verhaal van een andere ex-vriendin, waardoor Dylan ontdekt wat er allemaal precies is misgegaan tijdens zijn vorige relaties. Het is misschien niet de meest luchtige serie van deze vijf, maar zeker een fijne serie om te binge-watchen.

4. The good place

We moeten eerlijk bekennen: deze mega luchtige comedy serie hebben we nog niet helemaal afgekeken. Toch verdient ‘ie een plekje in deze lijst. The good place gaat over Eleanor die na haar dood (per ongeluk) in de hemel belandt, maar hier eigenlijk niet thuishoort omdat ze een bitch was op aarde. Natuurlijk wil ze niet naar de hel, dus doet ze er alles aan om dit geheim te bewaren, met alle gevolgen van dien. Kortom: eigenlijk slaat deze serie helemaal nergens op, maar hij kijkt wel lekker weg en maakt je hoofd zeker even lekker leeg 😉

5. Modern Family

Modern Family blijft één van de leukste luchtige Netflix series aller tijden. De serie gaat over drie gezinnen die allemaal familie zijn van elkaar. Samen maken ze allerlei familie situaties mee die iedereen wel herkent, dat maakt deze serie ook zo sterk. En daarnaast zijn de karakters gewoon hilarisch. Vooral Phil Dunphy is favoriet. Zit je even in een dipje? Zet dan zeker deze serie op en je hebt binnen no-time weer een big smile op je gezicht. Kan niet anders.

Dit zijn onze top 5 tips voor luchtige Netflix series. Ben je vast even zoet mee. En oja, we nemen aan dat je de bekendste chickflick series zoals Gossip Girl, Pretty Little Liars en Riverdale al 5x hebt bekeken, maar mocht dat niet zo zijn: kijken dus! Wij zijn jaloers op zoveel nog te ontdekken kijkplezier 😉

Ken jij deze series al? En wat is jouw favoriete luchtige Netflix serie?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

0 reacties

Join the club!

Treasure label gebruikt jouw e-mailadres om je updates, kortingen en nieuwtjes aan te bieden.