Menu / Zoeken
#6 Monday Challenge

#6 Monday Challenge

Oké we geven toe: maandag is ook niet onze meest favoriete dag. Toch proberen we er altijd maar het beste van te maken. Wil jij de week ook lekker fris, fruitig en vol happy vibes beginnen? Doe vanaf nu dan mee aan onze Monday Challenges! Monday what…? Nou, voortaan vind je elke maandagochtend een nieuwe Monday Challenge op onze website. Dit zijn kleine mini opdrachten die je elke maandag kunt doen om de week lekker positief te beginnen! Want happy girls are the prettiest. Cliché, maar de waarheid als een koe.

Monday challenge #6

Deze maandag hebben we een super simpele opdracht, maar we weten zeker dat je hier uiteindelijk happy van wordt, namelijk:

Hou een grote schoonmaak op jouw social media accounts!

Ben jij stiekem ook best wat uurtjes in de week kwijt met (doelloos) scrollen op jouw Instagram en Facebook tijdlijn? De levens van die influencers, vage kennissen en oud klasgenootjes lijken zo perfect. Iedereen lijkt altijd maar op het terras te zitten met een verfrissende cocktail, te ontbijten met een super healthy breakfast bowl of op een of ander tropisch eiland te liggen onder de palmbomen. Daar kan jouw eigen leven soms best wat saai bij afsteken. Herken je soms een jaloers of droevig gevoel op komen borrelen bij het zien van al die perfecte plaatjes? Eye-opener: dat hoeft dus niet! Want punt 1: niemands leven is perfect ook al lijkt dat wel zo op social media en punt 2: niemand dwingt jou om die accounts te volgen! Dus merk je dat je eigenlijk helemaal niet zo happy wordt van het bekijken van die ‘perfecte’ bikini foto’s van die oude bekende of de succesvolle #girlboss verhalen van die ene influencer? Klik dan gewoon op de “niet meer volgen” button. En hoppa, jij hoeft je ineens nooit meer te irriteren of jaloers of down te voelen door het zogenaamde perfecte leven van anderen. Zo creëer je een Instagram en Facebook feed die voor jou alleen nog maar inspirerend is en positieve vibes naar boven brengt. Wedden dat jouw humeur deze week daar veel beter van wordt? 🙂

Have a happy week!

0 reacties

Join the club!

Treasure label gebruikt jouw e-mailadres om je updates, kortingen en nieuwtjes aan te bieden.