Menu / Zoeken
#7 Hé het is oké

#7 Hé het is oké

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: niemand is perfect. Dus jij ook niet. En dat is helemaal prima. We hebben stiekem allemaal onze guilty pleasures en mindere eigenschappen, maar dat maakt je juist uniek. Dus in deze rubriek delen we elke twee weken 10 dingen waar jij je écht niet voor hoeft te schamen. Geloof ons:

het is hartstikke oké…

★ … om altijd heel hard te roepen dat je nooit verbrand, maar na een dagje strand (zonder jezelf in te smeren) als een rode kreeft thuiskomt.

★ … om op Instagram een oudere foto te verwijderen, omdat hij eigenlijk niet zo mooi in je feed past. Hoezo perfectionistisch?

★ … om op Netflix de melding “Ben je nog steeds Orange is the new black aan het kijken?” te krijgen.

★ … om een uur lang bloedserieus met je vriendinnen te praten over afvallen en een healthy lifestyle (“ik ga vanaf nu echt gezond eten”), terwijl jullie ondertussen een flinke zak chips zitten weg te werken.

★ … om nadat je een complete chocoladereep achter je kiezen hebt een appel of een banaan te eten, zodat je jezelf toch kan wijsmaken dat je gezond bezig bent.

★ … om bekend te staan als de “onhandige Harry” van je vriendinnengroep, omdat je altijd – maar dan ook altijd – iets laat vallen als jullie uit eten gaan naar een restaurant en minutenlang tegen een deur staat te duwen terwijl er met koeienletters “TREKKEN” op staat.

★ … om de dagen af te tellen totdat Holland’s Next Top Model weer op tv komt (het zijn er nog 28) #guiltypleasure

★ … om niet op zoek te zijn naar een nieuw huis maar toch urenlang op Funda kunt doorbrengen, puur om binnen te gluren bij andere mensen.

★ … om je rot te schrikken als je de camera van je telefoon aanzet en hij op selfie stand blijkt te staan.

★ … om stiekem te verlangen naar sweater weather, gezellige kaarsjes en vooral geen 32 graden (kortom: herfst).

In welke punten herken jij jezelf? En heb je nog een guilty pleasure die echt niet mag ontbreken in dit rijtje? Laat het ons weten in een reactie, wie weet lees je ‘m dan de volgende keer terug in deze rubriek!

0 reacties

Join the club!

Treasure label gebruikt jouw e-mailadres om je updates, kortingen en nieuwtjes aan te bieden.