Menu / Zoeken
#8 Hé het is oké

#8 Hé het is oké

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: niemand is perfect. Dus jij ook niet. En dat is helemaal prima. We hebben stiekem allemaal onze guilty pleasures en mindere eigenschappen, maar dat maakt je juist uniek. Dus in deze rubriek delen we elke twee weken 10 dingen waar jij je écht niet voor hoeft te schamen. Geloof ons:

het is hartstikke oké…

★ … om je ongesteldheid als excuus te gebruiken om een volledige Tony reep weg te werken.

★ … om stiekem heel veel zin te hebben in het najaar, puur omdat het een goed excuus is om je garderobe weer aan te vullen met nieuwe kleding musthaves. Kom maar door met die fijne oversized sweaters, leren broeken en hoge laarzen!

★ … om jezelf elke avond voor te nemen dat je er de volgende ochtend écht meteen uitgaat zodra je wekker gaat, maar vervolgens ’s ochtends wel 20 smoezen bedenkt om toch nog even te ‘mogen’ blijven liggen.

★ … om dat laatste paar fantastische laarsjes toch te kopen, ook al zijn ze eigenlijk twee maten te klein. En dan gewoon  stug door blijven lopen, ook al ga je eigenlijk kapot vanbinnen.

★ … om altijd het grootste stuk te nemen. Je weet dat het waar is.

★ … om je uitgroei een ‘ombre’ te noemen.

★ … om de spelregels tijdens een potje kaarten te veranderen als jou dat beter uitkomt.

★ … als je je huis alleen opruimt als er bezoek langskomt.

★ … als je na een avondje stappen alle foto’s en voice messages die je hebt verstuurd niet terug durft te kijken en luisteren.

★ … als je net doet alsof je jezelf totaal niet herkent in bovenstaande punten. We know better 😉

In welke punten herken jij jezelf? En heb je nog een guilty pleasure die echt niet mag ontbreken in dit rijtje? Laat het ons weten in een reactie, wie weet lees je ‘m dan de volgende keer terug in deze rubriek!

0 reacties

Join the club!

Treasure label gebruikt jouw e-mailadres om je updates, kortingen en nieuwtjes aan te bieden.