Menu / Zoeken
#9 Hé het is oké

#9 Hé het is oké

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: niemand is perfect. Dus jij ook niet. En dat is helemaal prima. We hebben stiekem allemaal onze guilty pleasures en mindere eigenschappen, maar dat maakt je juist uniek. Dus in deze rubriek delen we elke twee weken 10 dingen waar jij je écht niet voor hoeft te schamen. Geloof ons:

het is hartstikke oké…

★ … als je liever vijf straten verder rijdt dan dat je moet fileparkeren. Heb je meteen weer je dagelijkse beweging gehad.

★ … om braaf te glimlachen en “ja” te knikken als je iemand voor de 5e keer niet verstaat.

★ … als je op een openbaar toilet uitgebreid je haar, make-up en outfit aan het checken bent en net nog even dat laatste stukje sla tussen je tanden weghaalt, nét op het moment dat er iemand binnen komt lopen.

★ … om de aandacht van het complete restaurant te hebben, omdat je zojuist een vol bord met eten op de grond hebt laten vallen.

★ … als je nog steeds fotolijsten in huis hebt staan met stockfoto’s van onbekende mensen, omdat je te lui bent om eens een keer goede foto’s uit te zoeken en af te laten drukken.

★ … als je per ongeluk naar je beste vriendin typt Ik ben nog wel even bezig hoer in plaats van Ik ben nog wel even bezig hier. Stomme autocorrectie…

★ … als jouw chocolademelk met slagroom voor het grootste deel bestaat uit slagroom.

★ … als je de eerste aflevering van Gossip Girl helemaal uit je hoofd kent en letterlijk elke zin hardop mee kunt praten.

★ … om voor letterlijk elke som je mobiel erbij te pakken en de rekenmachine app te gebruiken. Zelfs als de vraag 32-16 is.

★ … als je aan het eind van je geld altijd een stukje maand overhoudt.

In welke punten herken jij jezelf? En heb je nog een guilty pleasure die echt niet mag ontbreken in dit rijtje? Laat het ons weten in een reactie, wie weet lees je ‘m dan de volgende keer terug in deze rubriek!

0 reacties

Join the club!

Treasure label gebruikt jouw e-mailadres om je updates, kortingen en nieuwtjes aan te bieden.