Menu / Zoeken
#9 Monday Challenge

#9 Monday Challenge

Oké we geven toe: maandag is ook niet onze meest favoriete dag. Toch proberen we er altijd maar het beste van te maken. Wil jij de week ook lekker fris, fruitig en vol happy vibes beginnen? Doe vanaf nu dan mee aan onze Monday Challenges! Monday what…? Nou, voortaan vind je elke maandagochtend een nieuwe Monday Challenge op onze website. Dit zijn kleine mini opdrachten die je elke maandag kunt doen om de week lekker positief te beginnen! Want happy girls are the prettiest. Cliché, maar de waarheid als een koe.

Monday challenge #9

Het is alweer half juli en dat betekent: vakantieperiode! Misschien ben je nu wel lekker een weekje (of twee, lucky you!) vrij of is het wat rustiger op je werk. Dat is natuurlijk een perfect moment om eens te kijken naar wat je allemaal nog wil bereiken. De Monday Challenge van deze week is dan ook kort maar krachtig, namelijk:

Durf jouw doel(en) te delen!

Juist in een rustigere periode (misschien zelfs op je vakantie) kun je eens op je gemak fantaseren over doelen die jij nog wil bereiken. Dit kunnen zowel persoonlijke als zakelijke doelen zijn. Misschien droom je van een eigen bedrijf, zoals een eigen webshop. Of voel je je al een tijdje niet zo fijn meer op je werk en wil je eigenlijk op zoek gaan naar een nieuwe baan. Of misschien heb je jezelf voorgenomen om dit jaar nog 5 kilo af te vallen. Of wie weet heb jij wel de wens om een ontzettend gave wereldreis te maken. Wat je doel ook is, één ding is zeker: je wordt er super enthousiast van. Maar grote kans dat jij jouw doel(en) nu nog niet behaald hebt omdat je steeds tegen jezelf zegt “dat gaat me toch nooit lukken” of  “ik kan dat niet”. Je gedachten en woorden zijn super krachtig en beïnvloeden onbewust je handelen. Als je je doelen niet uitspreekt, maar ondertussen wel steeds negatief tegen jezelf praat ga je je doelen zeker niet halen. En dat is natuurlijk zonde! Laten we daar dus eens vanaf NU mee ophouden. Hoe? Durf jouw doel(en) te delen met vrienden, familie, collega’s en/of social media volgers. Als je jouw doelen de wereld in gooit geeft dit je mooi wat extra motivatie om er nu ook echt iets mee te gaan doen. Plus: het helpt je waarschijnlijk nog eerder je doel te bereiken ook.

Droom jij bijvoorbeeld stiekem van een nieuwe baan, maar heb je tot nu toe nog niet echt actie ondernomen omdat je het makkelijker en veiliger vindt om gewoon (ongelukkig) te blijven zitten waar je zit? Dan gaat er waarschijnlijk ook niks veranderen. Deel jij jouw droom / doel met vriendinnen? Dan zullen zij jou waarschijnlijk motiveren om wel stappen te ondernemen. En wie weet ziet een van je vriendinnen wel een toffe vacature voorbijkomen die op jouw lijf is geschreven! Ander voorbeeldje: je droomt al een hele tijd over het openen van een eigen webshop, maar je weet niet goed waar je moet beginnen dus schiet het niet echt op. Deel jouw doel dan eens in een Facebook groep (bijvoorbeeld die van Ambitieuze Meisjes) en je zal verbaasd zijn hoeveel mensen je graag willen helpen!

Dus ben jij er klaar voor om jouw doel(en) te bereiken? Deel ze dan vandaag meteen! Dat kan hieronder in de comments (vinden we superleuk!) of persoonlijk met iemand in jouw naaste omgeving. Natuurlijk geven wij graag het goede voorbeeld en delen we ons allergrootste doel nu meteen met jou. Onze allergrootste droom is:

Treasure label omtoveren tot een inspirerend platform waar we met positieve blogartikelen én een vrolijke kledingcollectie minimaal 10.000 vrouwen kunnen leren om trots op zichzelf te zijn en hen kunnen helpen met het leiden van een happy leven!

Bam, dat is eruit. En nu jij!

Have a happy week!

0 reacties

Join the club!

Treasure label gebruikt jouw e-mailadres om je updates, kortingen en nieuwtjes aan te bieden.