skip to Main Content

Shopping middag 13 mei: you’re invited!

Ben jij ook gek op dierenprintjes? Of nog op zoek naar een uniek cadeau? Dan is een unieke fairtrade tas van Treasure label natuurlijk een perfecte match! Misschien heb je de collectie al in onze webshop bekeken en vind je het lastig om uit al die leuke verschillende modellen te kiezen (keuzestress!). Goed nieuws: je kunt ze op zaterdagmiddag 13 mei tussen 13.00u en 17.00u in real life komen bekijken, passen en shoppen in onze showroom in Gorinchem! In de showroom vind je een compleet nieuwe collectie. Deze tassen staan dus niet online, maar zijn exclusief in de showroom te shoppen! We maken er een gezellige middag van met een hapje en een drankje.

ADRES SHOWROOM

Langendijk 62
4201 CJ Gorinchem
Nederland

E-mail

E-mail: info@treasurelabel.nl

Tip: de showroom is gevestigd in het gezelligste straatje in het centrum van Gorinchem: de Langendijk. Hier vind je ook toffe (concept)stores en heerlijke restaurants en koffietentjes, dus maak er meteen een gezellig dagje uit van!

Good to know

Gratis verzending

Bij bestellingen binnen Nederland

Gratis cadeau

Kies jouw favoriete cadeau

Fair trade tassen

Handgemaakt & van restleer

100% uniek

Elke tas maar één exemplaar

Join the club!

De nieuwste dierenprint tassen, toffe acties en een kijkje achter de schermen in je mailbox ontvangen? Vul hier dan je e-mailadres in en join the club!

Zoeken