fbpx
skip to Main Content

Shopping night 29 september: you’re invited!

Vind jij het ook zo lastig om te kiezen tussen alle leuke verschillende modellen en wil jij de Treasure tassen het liefst in real life zien? Kom dan naar onze shopping night op donderdagavond 29 september! Op deze speciale avond kun je in onze nieuwe showroom in Gorinchem een compleet nieuwe collectie shoppen. Deze tassen staan dus niet online in de webshop, maar zijn exclusief op deze avond te shoppen! We maken er een gezellige avond van met een hapje, drankje én je krijgt een leuk gratis cadeau bij de aankoop van jouw favoriete Treasure tas.

Tijdvakken

De avond bestaat uit 2 delen: je kunt komen shoppen tussen 18.00u – 19.30u of tussen 19.30 en 21.00u. Geef hieronder in het aanmeldformulier aan in welk tijdvak jij graag wil komen shoppen.

Tip: de showroom is gevestigd in het gezelligste straatje in het centrum van Gorinchem: de Langendijk. Hier vind je ook toffe koffietentjes en heerlijke restaurants, dus maak er meteen een gezellig dagje of avondje uit van!

Ik ben erbij!

Meld je hieronder aan voor de shopping night op donderdag 29 september. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus mocht later blijken dat je er toch niet bij kunt zijn? Laat het ons dan zsm even weten via info@treasurelabel.nl. Dan kunnen we jouw plekje nog aan iemand anders geven.

  ADRES SHOWROOM

  Langendijk 62
  4201 CJ Gorinchem
  Nederland

  E-mail

  E-mail: info@treasurelabel.nl

  Good to know

  Gratis verzending

  Bij bestellingen binnen Nederland

  Gratis cadeau

  Kies jouw favoriete cadeau

  Fair trade tassen

  Handgemaakt & van restleer

  100% uniek

  Elke tas maar één exemplaar

  Join the club!

  De nieuwste dierenprint tassen, toffe acties en een kijkje achter de schermen in je mailbox ontvangen? Vul hier dan je e-mailadres in en join the club!

  Zoeken