Menu / Zoeken
Afkicken van guilty pleasures

Afkicken van guilty pleasures

Door Ellen Bolle

Ten eerste wil ik jullie bedanken voor jullie reacties op mijn vorige blogartikel. De tattoo zit er nog niet, maar die gaat er komen! Dankzij jullie tips heb ik zelfs een aantal ideeën, dus nu spreken we over een luxeprobleem. Keuzes maken is niet bepaald 1 van mijn talenten (stiekem denk ik nu al: ik heb toch 2 armen, dus 2x plek..). Overdrijven ben ik overigens wél heel goed in, dus ik ga maar eens met mezelf in discussie over het maken van de definitieve keuze. Natuurlijk hoor je ervan!

Guilty pleasure cake

Green Happiness

Heel eerlijk, de blog van deze maand heb ik flink lopen uitstellen, iets met struisvogel-tactiek. Kristel vond het namelijk een leuk idee als ik m’n profielfoto zou aanpassen door een nieuwe foto met mijn lievelings-tee van Treasure label. Top plan! Ik had m’n knappe collega-bloggers al voorbij zien komen op Instagram met hartstikke toffe foto’s in hun favoriet. Dus, ik móést er ook aan geloven.. Paniek púr sang!

Want, El heeft na een jaar niet sporten, eh überhaupt nauwelijks bewegen, een kleine 10 kilo extra El weten te creëren (precies weet ik het niet, want ik heb alleen contact met m’n weegschaal als ‘ie afgestoft wil worden).

Ooit heb ik het volledige programma van The Green Happiness gevolgd, maar de enige Green Happiness zat ‘m nu iedere avond in een zak Bolognese chips! En dat is helaas niet overdreven…

Guilty pleasure chocolade

Afkicken van guilty pleasures

Ik weet over het algemeen heel goed wat me wel en niet staat qua kleding, dus hoogstwaarschijnlijk valt het de meeste mensen niet eens op. Maaaaaaar, in een wit t-shirt..

Ik weet het, hoor.. Wat zeik ik nou: ‘Want, het lijf doet het weer, dat is het belangrijkst!’

True, maar helaas werkt het zo niet helemaal.. Of gewoon niet iedere dag, de ene dag lukt het beter dan de andere dag om mezelf daar overheen te zetten. Wat meer bewegen zal al wat schelen natuurlijk, maar het afkicken van zelfgemaakte Ice-Coffees (mét roomijs, slagroom & caramelsaus), de groene zakken Croky, verse tijgerbolletjes met roomboter & hagelslag zal pas écht wonderen doen. Zo min mogelijk vlees, suikers, gluten & lactose dat is wat ik weer ga proberen. Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar dat valt reuze mee! Als je eenmaal door hebt hoe je alles kunt vervangen is het eigenlijk best makkelijk.. Zoals ik al zei, een middenweg ken ik niet, dus als ik eenmaal start lukt dit net zo goed als de minder gezonde fase.

Guilty pleasure ice-coffee

Nu ik het zo schrijf lijkt het meer een issue dan het is, hoor! Stiekem moet ik er ook gewoon om lachen dat het altijd hetzelfde liedje zal blijven: het is óf het één óf het ander! Dat is bij alles en dat zal nu eenmaal niet meer veranderen.. That’s me!

Think in magic

Ellen Bolle in het Think in Magic shirt

Conclusie: nadat ik dit geschreven had, heb ik vol trots mijn ‘Think in Magic’-shirt aangetrokken. En wist ik, lachend om mezelf, deze foto te maken. En beter nog: ik durfde hem ook nog eens te showen! Dat beetje extra Ellen is dus helemaal niet zo erg. Voor nu dan, want de healthy kookboeken liggen op tafel, het eerste bananenbrood is gebakken, ingrediënten voor verse pokébowls & smoothies puilen de koelkast uit! Mocht je een receptje willen.. 😉

Poke bowl Ellen Bolle

Ga je voor de Ice-Coffee óf toch het bananenbrood..?! Laat maar weten, dan zal ik die met je delen op mijn foodaccount!

1 Reactie

  1. 5 maanden ago

    Leuke blog Ellen! En ik begrijp je helemaal..hier ook een zwak voor chips overigens in bepaalde periodes. Ben wel benieuwd naar je glutenvrije receptjes..
    En jouw staat alles dus ook een wit shirt!

    Liefs Amanda

Join the club!

Treasure label gebruikt jouw e-mailadres om je updates, kortingen en nieuwtjes aan te bieden.