Menu / Zoeken
Behind the Brand: nieuw verkooppunt in Breda & sneak peek nieuwe website ☆

Behind the Brand: nieuw verkooppunt in Breda & sneak peek nieuwe website ☆

De titel zegt het al: in deze rubriek laten we je elke maand zien wat wij zoal uitvreten achter de schermen. Hoe ziet ons kantoor eruit? Hoe komen de Treasure collecties tot stand? Wat komt er allemaal kijken bij het runnen van een kledinglijn én inspiratie platform? Kleine spoiler: een heleboel! Deze keer hebben we BIG NEWS voor alle Brabantse babes én kunnen we je alvast een kleine sneak peek geven van de nieuwe website. Want ja, Treasure label krijgt een make-over! Scroll snel verder voor een kijkje achter de schermen!

Laten we maar meteen beginnen met dat BIG NEWS: een deel van onze collectie is vanaf nu namelijk verkrijgbaar bij conceptstore Todays Favourites in Breda! Hoe leuk is dat?! Voortaan kun je de statement shirts dus ook echt bekijken, voelen en passen. Kleine tip: het mega populaire Wild Babe shirt is inmiddels helemaal uitverkocht in onze webshop, maar je kunt de laatste exemplaren nog wel scoren bij Todays Favourites!

Woon je helaas niet in de buurt van Breda, maar weet jij wel andere toffe (concept)stores bij jou in de buurt waar onze collectie helemaal bij past? Laat het ons even weten in een reactie of via info@treasurelabel.nl!

Zo fijn en belangrijk als je continu online werkt: een telefoon mét goede camera. Ik ben dan nu ook sinds kort trotse eigenaar van een gloednieuwe iPhone 8 Plus. En heel eerlijk: de belangrijkste reden dat ik ‘m heb aangeschaft is toch eigenlijk wel de camera met portret modus. Wat een prachtige foto’s maakt dat ding! Zo hoef ik voortaan niet meer overal mijn camera mee naartoe te nemen, scheelt een heleboel sjouwwerk. En aangezien ik m’n telefoon zowat altijd bij me heb en het oog ook wat wil, mocht een mooi hoesje natuurlijk niet ontbreken. Deze tijgerprint case past natuurlijk perfect bij mijn favoriete printje: leopard! Love it! Het telefoonhoesje is trouwens van Casi Moda (aanrader!).

Dit heerlijke weer vraagt natuurlijk om vrolijke shirts (duh). Bovenstaande outfit is nog steeds een van mijn favorieten, lekker kleurrijk!

Kleine sneak peek! In dit artikel kon je al lezen dat het “even”  heeft geduurd voordat de knoop was doorhakt voor een nieuw website thema voor Treasure label. Maar de keuze is eindelijk gemaakt en achter de schermen zijn we heel druk bezig met de nieuwe lay-out voor deze website. Treasure label wordt namelijk omgetoverd naar een écht inspiratie platform waar we je elke dag met positieve artikelen – en natuurlijk de vrolijke Treasure collectie – reminden dat je trots op jezelf mag (zelfs moet) zijn! It’s all about happy vibes!

Zeker met de website make-over moet er in het weekend ook gewerkt worden. Gelukkig kan dat ook gewoon lekker op het balkon in het zonnetje. Dat maakt het werken op zaterdag toch echt een stuk minder erg ;-). Als echte boekenworm vind ik het ook super fijn om in de pauzes tussen het werken door even een lekker boek of tijdschrift te lezen. Sinds kort heb ik een abonnement op de Viva (alleen van de cover word ik elke week weer vrolijk) en ik was al een tijdje benieuwd naar het boek “Jij bent een badass” van Jen Sincero. Dit boek is lekker luchtig geschreven met een heleboel humor én waardevolle inzichten. Grote kans dat je hier binnenkort een review van voorbij ziet komen dus!

Leuk weetje: de column van Tim die vorige week online is gekomen is het best gelezen artikel tot nu toe! Nog niet gelezen? Check ‘m hier!

Weet jij nog een tof nieuw verkooppunt voor Treasure label? Laat het ons weten in een reactie!

0 reacties

Join the club!

Treasure label gebruikt jouw e-mailadres om je updates, kortingen en nieuwtjes aan te bieden.