Menu / Zoeken
Behind the Brand: nieuwe Wild Babe sweater en een heel tof project! ☆

Behind the Brand: nieuwe Wild Babe sweater en een heel tof project! ☆

De titel zegt het al: in deze rubriek laten we je elke maand zien wat wij zoal uitvreten achter de schermen. Hoe ziet ons kantoor eruit? Hoe komen de Treasure collecties tot stand? Wat komt er allemaal kijken bij het runnen van een kledinglijn én inspiratie platform? Kleine spoiler: een heleboel! Het laatste Behind the Brand artikel is inmiddels alweer een tijdje geleden, maar we hebben zeker niet stilgezeten! Zo komt er een nieuwe sweater aan waar jullie vast heel blij van gaan worden én had ik een gezellige meeting met Femke Kamps over een super tof nieuw project! Scroll snel verder voor een kijkje achter de schermen!

Naast lekker buiten werken aan de nieuwe website (die deze maand live gaat!) zijn we ook bezig met een nieuwe collectie. Inmiddels is de hittegolf weer voorbij en kijken we stiekem al uit naar het najaar. Gezellig de kaarsjes aan, met een dekentje op de bank en.. nieuwe outfits! Voor ons betekent dat dat we alweer bezig zijn met nieuwe items voor de najaarscollectie. Een tijdje terug vroegen we aan jullie op Instagram of jullie het Wild Babe design graag op een sweater terug zouden willen zien. Dat was een hele duidelijk JA! Super leuk om al die enthousiaste reacties te lezen, dus we zijn er meteen mee aan de slag gegaan! De Wild Babe sweater wordt as we speak gedrukt bij onze drukkerij en komt binnenkort online. Laat de herfst maar komen!

Afgelopen maand is het thuiskantoor ook wat meer aangekleed met gezellige accessoires, wat het nu echt tot een inspirerende fijne werkplek maakt! En ook al probeer ik zo georganiseerd en opgeruimd mogelijk te werken, soms is het gewoon een troep op het bureau 😉

Leuk nieuws: vanaf nu kun je een aantal items uit de Treasure collectie ook shoppen bij Lovelymusthaves.com. Weer een nieuw verkooppunt erbij dus! Je snapt dat dit even gevierd moest worden met lekkere taartjes. Deze heerlijke cheesecake en shortbread salted caramel bij Your Coffee in Hilversum zijn een echte aanrader!

Eind deze maand had ik een meeting met Femke Kamps. Femke is freelance content creator, blogger, auteur van het boek Fuck the quarterlife crisis en een super gezellig en inspirerend persoon! We hebben samen gekletst over ondernemen én een heel tof project dat we dit najaar samen op gaan pakken om meer aandacht te creëren voor persoonlijke ontwikkeling in het onderwijs. Ik ben hier zo enthousiast over en kan niet wachten om jullie hier later dit jaar meer over te vertellen! Ben je nieuwsgierig naar dit onderwerp? Lees dan zeker alvast Femke’s missie!

Vaak werk ik op zaterdag nog door, maar in augustus was het tijd voor een weekendje weg naar Groningen. Even lekker ontspannen, eten en relaxen! Op zondagochtend (oké eerlijk: middag) hebben we ontbeten bij Feel Good in Groningen. Deze hotspot heeft een heel tof interieur (hallo jungle behang!) en lekker veel eten waar je lijf blij van wordt. Aanrader!

De laatste twee weken van augustus stonden ook in het teken van de Final Sale. Hierin kon je geselecteerde statement shirts en rokjes shoppen voor maar €15 per stuk. Leuk voor jullie en wij hebben nu weer ruimte voor de nieuwe najaarscollectie! Win-win dus! We houden je op de hoogte 😉

Wij zijn benieuwd: wat zou jij graag nog meer willen zien of weten over het starten van een eigen merk/ webshop? Laat het ons weten in de comments!

0 reacties

Join the club!

Treasure label gebruikt jouw e-mailadres om je updates, kortingen en nieuwtjes aan te bieden.