Menu / Zoeken
Brand ambassadors gezocht!

Brand ambassadors gezocht!

Yes je leest het goed! We zijn hard op zoek naar enthousiaste brand ambassadors! Waarom? Omdat we met Treasure label nog meer willen groeien om zoveel mogelijk vrouwen eraan te herinneren dat ze trots mogen zijn op wie ze zijn! ♡

Tegenwoordig moet alles zo perfect mogelijk zijn: op Instagram delen we alleen de highlights van ons leven en photoshoppen we hier en daar een paar vetkwabjes weg. Maar waarom eigenlijk? Jij bent namelijk 100% uniek. Compleet met al jouw goede, maar ook mindere eigenschappen en guilty pleasures. En dat is helemaal oké. Sterker nog, dat is top! Want:

NO ONE IS YOU AND THAT IS YOUR POWER.

Met onze Treasure collectie willen we je er elke dag weer aan herinneren dat je trots mag zijn op wie je bent! Schreeuw het van de daken, deel schaamteloos een niet zo awesome selfie en laat zien wie je bent.

Brand ambassadors

We zijn niet op zoek naar een eenmalige samenwerking met een influencer, maar zoeken coole babes die zich helemaal in bovenstaande boodschap kunnen vinden en natuurlijk fan zijn van onze statement sweaters en shirts. Alle items uit de Treasure collectie bevatten grappige, herkenbare designs en zijn ontworpen met een dikke vette knipoog.

Wat is de bedoeling?

Het is de bedoeling dat we een langdurige samenwerking aangaan waarbij jij Treasure label (op een manier die bij jou past) promoot. Bijvoorbeeld met toffe outfit foto’s op jouw social media kanalen of blogartikelen op jouw eigen blog. Samen kunnen we nog meer meiden en vrouwen bereiken en (op een luchtige manier) stimuleren dat je happy moet zijn met wie je bent!

Wat krijg je als brand ambassador?

☆ Elke maand een gratis statement sweater of shirt naar keuze. Het is de bedoeling dat je hier toffe foto’s van maakt en deze met jouw volgers deelt op jouw social media kanalen en/of blog.

Exposure op ons platform. We zullen alle brand ambassadors voorstellen in een interview op onze blog en regelmatig promoten op onze social media kanalen (11K op Facebook).

☆ Daarnaast bieden we ook regelmatig exclusieve (korting)acties voor jouw volgers.

☆ Heb je zelf een blog of wil je graag gastbloggen? Dan is het ook mogelijk om regelmatig een gastblog artikel te schrijven voor onze blog. Graag zelfs! Dit kan gaan over guilty pleasures, mindset, onzekerheden, you name it! Hierbij wordt dan ook een link geplaatst naar jouw blog wat jou extra linkwaarde oplevert.

☆ Als brand ambassador kun je input leveren voor onze collecties. Dit kan een tof idee zijn voor onze nieuwe collectie, maar (indien de samenwerking bevalt) kunnen we ook samen met jou een statement sweater of shirt ontwerpen wat echt in productie genomen gaat worden en waar jij uiteraard ook een percentage aan verdient. Dus heb je altijd al gedroomd van een eigen fashion label? Dan is dit je kans!

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar coole babes die zichzelf herkennen in de volgende punten:

☆ Ben jij tussen de 20 en 40 jaar?

☆ Kun jij je helemaal vinden in onze boodschap en wil je helpen nog meer vrouwen te inspireren om happy te zijn met zichzelf?

☆ Ben jij gek op onze statement shirts en sweaters?

☆ Ben jij niet bang om de “echte jij” te laten zien op social media? #echtinsta

☆ Heb jij meer dan 5.000 volgers en/of een hoge engagement met jouw volgers?

5x JA? Wacht dan geen seconde en stuur ons heel snel een mailtje via info@treasurelabel.nl met als onderwerp “Brand ambassador”. Vermeld hierin waarom jij graag een van onze brand ambassadors wil worden en wat jouw social media kanalen zijn.

We zien je mailtje graag tegemoet!

 

0 reacties

Join the club!

Treasure label gebruikt jouw e-mailadres om je updates, kortingen en nieuwtjes aan te bieden.