Brenda Scholtes

Blog: Studio Brenstijl
Instagram: @studiobrenstijl
Facebook: @studiobrenstijl

Vertel eens wat meer over jezelf!
Ik ben Brenda, ik kom uit de jaren 85, dus reken maar uit 😉 je zou me misschien kunnen kennen van Studio Brenstijl, mijn eigen ‘bedrijfje’ en social media kanaal op Instagram waar ik veel deel over interieur en ook lifestyle. Ook heb ik een eigen blog met de gelijknamige website. Supertof om nu eens voor een ander kanaal te mogen bloggen en net even andere verhalen te mogen delen met de wereld. Ik ben getrouwd met Dave en we hebben twee boys, Javi & Lano. We wonen in het Westland 10 minuten van het strand, of minder, net hoe hard je fietst!

Naast mijn hobby interieur, waarbij het hoort om mijn huis 100 keer te stylen (want het is nooit goed), en samenwerkingen met leuke bedrijven betreft interieur en lifestyle, heb ik een parttime baan vanuit huis bij een vacaturesite, online recruitment en social media wat ik bijhoudt. Voorheen fotografeerde ik ook lifestyle shoots met gezinnen, baby’s e.d., maar daar ben ik voor nu even mee gestopt. Nu kan ik me meer richten op dingen waar ik blij van word! Nu stort ik dus al mijn fotografie skills in eerder genoemde bezigheden.

Ik schrijf graag over:
Normaliter over interieur, met als nieuwe uitlaatklep lifestyle. Deze uitdaging ga ik dus graag aan, ook leuk om eens een persoonlijke touch te geven aan het geheel. En om eerlijk te zijn over mijn leven met de kinderen en dingen die ik meemaak in mijn oh zo wilde mommy life!

Mijn motto: Grow up, but never grow old!

Mijn ultieme guilty pleasure is:
Nooit over nagedacht, ik ben een “alleseter”. En ik vind veel dingen lekker, maar ik heb een keer een giga lekkere burger op met truffelmayo op een leuk Westlands feessie ‘Herrie op de Prairie’. Dit was echt heerlijk! En chips en choco, van die kleine foute snacks waar ik snel teveel van kan eten. Om nog maar niet te praten over heerlijk mexicaanse burrito’s, of sushi. Ja ik kan echt niet kiezen wat mijn guilty pleasure is hoor, teveel!

Ik kan echt niet leven zonder:
Ja drama, m’n telefoon onderhand denk ik. Insta verslaafd! Maar zonder mijn kinderen zou het leven ook een stuk minder aantrekkelijk zijn, die maken het toch ook heel spannend en daar kan ik toch echt niet meer zonder (hoe vervelend ze soms ook kunnen zijn: “het is een fase, het is een fase, het is een fase”). Het is vast herkenbaar voor andere moederfiguren.

Ik heb een hekel aan:
Ruzie en oneerlijkheid. Het is er altijd en zal er altijd zijn. Ik kan er slecht tegen, hou er niet van en vind het ook weleens lastig ermee te dealen, maar als je het ‘uitvecht’ voelt dat fijn.

Dit is mijn favoriete shirt of sweater uit de Treasure collectie:
Ik kan wederom niet zo goed kiezen, want er zitten best veel leuke quotes tussen waar ik wel om moet lachen! De Kreng de la Creme sweater bijvoorbeeld., dat is gewoon humor! De sweater Serial Chiller is ook top, lekker stoer met de print. En ‘Laat maar‘ is ook gewoon een toffe boodschap. Maar het shirt wat onlangs nieuw is toegevoegd in de kleur lila vind ik supertof: Wild One! Want ik ben toe aan meer kleur in mijn leven! En het wordt lekker weer, dus die wil ik showen deze zomer, mijn echte fav!