Menu / Zoeken
Shake it baby: de lekkerste freakshakes

Shake it baby: de lekkerste freakshakes

Door: Susan Jansen

De freakshake: een pastelkleurige unicorn droom, vol met slagroom, sprinkles, donuts en snoepjes. Deze lekkernij is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een waar fenomeen in elke Instagram waardige roze hotspot. Wat is de magie van deze mierzoete traktatie? En bestellen we ‘m omdat we benieuwd zijn naar de smaak, of omdat het een eyecatcher op onze insta feed zou zijn? De fotogenieke freakshake is een grote hit in zowel binnen- als buitenland en gaat als warme broodjes over de toonbank. Ik ontrafel graag met jullie het mysterie rondom deze Instagrammable suikerbom en laat jullie de adresjes zien waar je de allerlekkerste en meest prachtige freakshakes kunt bestellen. 

Dosis kleur, glitter en eenhoorn vibes in je feed

Wat maakt het dat heel vrouwelijk Nederland een freakshake op haar social media account zou willen posten? Is het om je volgers stiekem een beetje jaloers te maken? Om te laten zien dat je naast al die salades ook echt wel eens iets minder gezonds zou bestellen? Of om een dosis kleur, glitter en eenhoorn vibes aan je feed toe te voegen? Want eerlijk is eerlijk, we worden toch instant blij als we een foto van zo’n kleurrijke sugarcrush voorbij zien komen op onze timeline? Ik in elk geval wel! Een hele goeie en kleurrijke aanvulling op mijn insta feed vind ik dus.

Toch is een interessante vraag om eens bij stil te staan: valt onze keuze, als we een menukaart bestuderen, op iets dat we echt zouden willen eten/drinken, of bestellen we datgene waarvan we weten dat het online een hit zal zijn? Ik geef meteen aan jullie toe: I’m guilty. Maar ik zal nooit, nadat ik de mooiste content heb geschoten, een hapje nemen en de rest vervolgens laten staan. Ik drink en eet mijn freakshake tot de laatste druppel en zure mat op en geniet er met volle teugen van! Uiteraard wel nadat ik er eerst geweldige en jaloersmakende foto’s en filmpjes van heb gemaakt 😉

Top 3: Freakshake heaven

Benieuwd waar je de mooiste en lekkerste freakshakes kunt scoren? Ik heb mijn favorieten hieronder op een rijtje gezet!

Corner Bakery (@cornerbakeryamsterdam, @cornerbakerymaastricht)
All day breakfast hotspot met maar liefst drie vestigingen in Amsterdam en eentje in Maastricht. Bij Corner Bakery kun je kiezen uit verschillende milkshakes, een freakshake of cotton candy shake.

Corners bakery freakshake

Freakshakes Corners bakery

Coffeelicious (@coffeeliciousnederland)
Breakfast & Lunchroom gevestigd in Rotterdam, Dordrecht, Breda en Den Haag. Coffeelicious serveert een vanille freakshake die je zeker een keer moet proberen en volstaat als een volwaardige lunch, want deze is inclusief twee grote donuts. 

Coffeelicious freakshake

Freakshakes Coffeeliciou

Bulls and Dogs (@bullsanddogs)
Twee vestigingen in Amsterdam en eentje in Rotterdam. Bulls and Dogs heeft maar liefst negentien smaken freakalicious milkshakes op de menukaart staan. Genoeg keuze dus!

Heb jij weleens een freakshake op? En welke is jouw favoriet?

Lees hier meer over Susan!

0 reacties

Join the club!

Treasure label gebruikt jouw e-mailadres om je updates, kortingen en nieuwtjes aan te bieden.