Menu / Zoeken
De mooiste roze hotspots van Nederland

De mooiste roze hotspots van Nederland

Als je ons al een tijdje volgt kan het je niet ontgaan zijn: wij zijn fan van roze! Roze truien, roze lippenstift, roze tassen, roze bloemen en ook… roze hotspots! Toffe restaurants of cafés waar je lekker kunt eten en gezellig bij kunt kletsen met vriendinnen, maar dan wel in een oase van roze muren en roze velvet stoelen. Gelukkig zijn wij niet de enige met een liefde voor pink en zijn er in ons land tegenwoordig heel wat mooie roze hotspots te vinden. Dus ben je nog op zoek naar een toffe plek om te relaxen dit weekend? Ga dan eens een hapje eten of een drankje doen bij een van deze roze pareltjes:

Werkwarenhuis Den Bosch

Deze roze fabriek is niet alleen een fijne hotspot om een hapje te eten, maar het is ook een inspirerende plek waar ondernemers (samen)werken, je design producten kunt shoppen én regelmatig een dansje kunt wagen. Roze muren, een roze trap, een roze bar.. alle pink lovers kunnen hier hun hart ophalen! Het is dan ook geen toeval dat we onze zomercollectie in deze roze hotspot hebben geshoot.

Tip: elke donderdagavond kun je bij het Van Aken restaurant in het Werkwarenhuis genieten van een heerlijk avondmaal voor een prikkie! Elke donderdag staat er weer een ander gerecht op het menu.

Adres: Tramkade 20-24, 5211 VB ‘s-Hertogenbosch

Thomas Eindhoven

Brabant is sinds kort een roze hotspot rijker! Café Thomas is dit jaar helemaal verbouwd en omgetoverd tot een roze walhalla. Thomas is naar eigen zeggen “de huiskamer van de stad”. Een perfecte plek om bij te kletsen met vriendinnen, een koffietje te drinken, de krant te lezen, te lunchen, borrelen, dineren en dansen. Klinkt ons als muziek in de oren!

Adres: Stratumseind 23, 5611 EN Eindhoven

Sticky Fingers Amsterdam

Sticky Fingers is dé plek waar je ongegeneerd van guilty pleasures, zoals chocolate cookies, lemon cake en taartjes kunt genieten. Liefde voor die roze tegelmuur! Perfecte hotspot voor een lazy zondagochtend of een middag werken voor alle #girlbosses.

Adres: Amstelveenseweg 3, 1054 MB Amsterdam

Mama Kelly Amsterdam

Deze roze hotspot kan je niet ontgaan zijn op Instagram! Zowat elke influencer heeft hier al wel een kiekje genomen. En wij snappen wel waarom… Bij Mama Kelly zit je namelijk (bijna) letterlijk op een roze wolk. Echt alles is gemaakt in onze favoriete kleur: de muren, stoelen, tafelkleden, het plafond, de servetten, de menukaarten… Niet voor niets luidt het motto dan ook: Pink isn’t just a color. It’s an attitude. En daar zijn wij het natuurlijk volledig mee eens!

Adres: Olympisch Stadion 35, 1076 DE Amsterdam

Meddens Hilversum

Nog een fijne hotspot die nog niet zo lang open is: Meddens in Hilversum. Dit restaurant is niet volledig in het roze, maar is wél in het bezit van een Instagramwaardige roze muur. Compleet met bloemen- en vogelbehang en roze vogelkooitjes (!) aan het plafond. Worden we heel blij van. Verder is dit restaurant echt een plaatje door het fotogenieke interieur. De vier verdiepingen hebben allemaal een eigen sfeer. Je ziet vooral veel kleur, velvet stoelen én muren, grote planten en gouden details terug. Wij komen hier zeker nog vaker terug!

Adres: Kerkstraat 112, 1211 CS Hilversum

Café Martinus Haarlem

Dit café is een van de nieuwste roze hotspots van Nederland! Naast roze muren, een roze trap, roze toilet met flamingobehang (love it!), roze lampen en stoelen heeft deze hotspot ook jungle behang, prachtige planten en een heerlijke menukaart. En het mooie is: alles op de kaart mag je de hele dag door bestellen. Dus ontbijt om 4 uur ’s middags? No problemo. Kortom: een fijne hotspot om met je vriendinnen bij te kletsen, maar ook een perfecte plek om een dagje lekker te werken in een inspirerende omgeving.

Adres: Spaarne 94, 2011 CL Haarlem

Ben jij ook zo fan van de kleur roze? En wat is jouw favoriete (roze) hotspot?

Join the club!

Treasure label gebruikt jouw e-mailadres om je updates, kortingen en nieuwtjes aan te bieden.