Menu / Zoeken
De Purpuz planner: speciaal voor alle goaldiggers + Winactie!

De Purpuz planner: speciaal voor alle goaldiggers + Winactie!

Ook al leek het een paar dagen terug nog wel lente, het is nu toch echt al bijna november. En dat betekent dat het niet lang meer duurt voordat we het nieuwe jaar in knallen! Wat vliegt de tijd hè?! Misschien kun je je goede voornemens die je aan het begin van dit jaar hebt gemaakt nog wel herinneren. Minder alcohol drinken, 5 kilo afvallen, een nieuwe taal leren, je droomprins op het witte paard ontmoeten, stoppen met roken… Ben eens eerlijk: hoeveel van die goede voornemens zijn nu eigenlijk echt uitgekomen? Grote kans dat je ze op  5 januari alweer vergeten was. Maar hé, dat is helemaal niet erg, want we hebben onlangs iets ontdekt waarmee jij al jouw doelen in 2019 wél gaat behalen: de Purpuz planner!

De Pink Purpuz planner

Lifecoach op papier

De Purpuz planner is in het kort gezegd een lifecoach op papier. Heb je bepaalde doelen en dromen, maar lukt het je steeds maar niet om ze waar te maken? Deze planner helpt je hierbij. Het is een tool om je te begeleiden naar een meer gelukkig en succesvol leven, zodat je in 2019 al jouw dromen en doelen kunt behalen. Als je alles maar duidelijk op papier hebt staan en goed plant. Don’t worry, je hoeft hiervoor helemaal geen plan wonder te zijn. De Purpuz planner is ontwikkeld door Clen en hij heeft juist een speciale methode ontwikkeld zodat iedereen zijn/ haar dromen kan behalen. Klinkt goed toch?

Hoe werkt die Purpuz planner dan?

Horen we je denken. Om te beginnen schrijf je helemaal vooraan in de planner op wat jouw gelukmakers zijn. Dit kan alles zijn waar jij energie van krijgt en waar jij blij van wordt, zoals een goed boek lezen, knuffelen met je vriend of beste vriendin, uitslapen, onbeperkt sushi eten, noem maar op. Helemaal achterin het boek doe je precies het tegenovergestelde. Hier kun je opschrijven wat voor jou energievreters zijn en wat dus energie kost. Deze negatieve dingen of routines kun je dan schrappen uit je leven of omzetten in iets positiefs.

Voorbeelden van de Purpuz Map en Purpuz Matrix

Daarna ga je echt aan de slag met jouw dromen. Om in balans jouw doelen te kunnen behalen, bestaat de Purpuz methode uit 8 tools:

 1. Purpuz map: hier visualiseer je je dromen via een mindmap.
 2. Purpuz matrix: deze helpt je om een keuze te maken welke droom je als eerste gaat realiseren.
 3. Purpuz plan: hier deel je jouw grote doel op in kleine overzichtelijke stappen via een mindmap. Oftewel: welke stappen zijn er nodig om jouw doel te bereiken?
 4. Purpuz pad: hier noteer je de stappen uit het Purpuz plan in de juiste volgorde en zet je erbij hoeveel tijd elke stap precies gaat kosten. Als je dit weet, kun je ook meteen je deadline bepalen.
 5. Maandplanning: hier ga je de stappen die je naar je doel brengen inplannen. Dus welke stappen ga je deze maand zetten om dichterbij jouw droom te komen? Daarnaast schrijf je ook op van welke mensen je energie krijgt en deze maand mee af wil spreken, waar je deze maand graag naartoe wil (naar de bossen, een inspirerende workshop, nieuw koffietentje in de stad), wat je graag wil leren (een nieuw recept, mediteren of een nieuwe sport) en hoe je jezelf deze maand gaat belonen (hello chocolade pepernoten!)
 6. Weekplanning: hier ga je de stappen uit je maandplanning nog wat specifieker indelen in wekelijkse to-do’s. Je kunt hier jouw weekdoel invullen, maar je vindt ook bij elke nieuwe week een inspirerende quote en uitdaging die met die quote te maken heeft.
 7. Dagreflectie: aan het eind van elke dag ga je kijken naar wat goed ging en waar je trots op bent, maar ook wat je morgen anders kunt doen om te groeien.
 8. Vragen aan jezelf: aan het eind van elke maand sta je even stil bij alles wat er in die maand is gebeurd. Hier zijn elke maand 2 pagina’s voor gereserveerd en aan de hand van een aantal vragen kun je zo de maand evalueren en kijken naar de toekomst.

Goaldigger

Zoals je waarschijnlijk al door hebt is de Purpuz planner geen standaard agenda, maar een echte tool om alles uit jouw leven te halen. Om op een gebalanceerde manier gelukkig en succesvol te leven. En eerlijk: dat willen we toch allemaal? Dus wil je in 2019 nu écht die 5 kilo afvallen, jouw eigen bedrijf opzetten of emigreren naar een warm, tropisch oord? Dan gaat jou dat helemaal lukken met deze lifecoach op papier! En nog een bijkomend voordeel: hij is verkrijgbaar in onze favoriete kleur roze! Mocht je nu net zo enthousiast over deze planner zijn geworden als wij, dan hebben we goed nieuws, want…

We mogen een grijze Purpuz planner weggeven!

Win dit goaldigger pakket!

Yes je leest het goed! We mogen één van jullie helpen met het uit laten komen van al jouw dromen en doelen. En om jou nog meer te motiveren om jouw goals te bereiken, krijg je er ook nog onze populaire Goaldigger sweater bij!

Wat je hiervoor moet doen?

 • Volg @treasurelabel en @yourpurpuz op Instagram
 • Laat hieronder in een reactie weten welke goals jij wil behalen! Vergeet ook niet jouw maat voor de Goaldigger sweater te vermelden.

De winnares wordt op 1 november bekend gemaakt!

Welke dromen wil jij in het nieuwe jaar uit laten komen?

 

Dit artikel bevat een samenwerking

24 reacties

 1. Pien Pulles
  11 maanden ago

  Mijn grootste goal is al een tijdje om echt te ontdekken wat ik nou echt leuk vind! Daarnaast zou ik eind dit jaar of begin volgend jaar graag mijn onderneming draaiende hebben. Voor dit laatste doel ben ik heel zenuwachtig, kan ik het wel? Doe ik alles wel goed? Vergeet ik niet iets? Ik ben benieuwd hoe ik alles ga managen… Een Purpuz planner zal mij hier onwijs mee helpen, en een lekkere sweater (maat M) ook 😍
  Liefs, Pien

 2. Marianne
  11 maanden ago

  Het geluk vinden! Of het nou in iets kleins is of een grote liefde!

 3. Emelie
  11 maanden ago

  Hi! Ik hoop volgend jaar in mei te slagen voor mijn eindexamen!🎉 mijn maat is m

 4. Maaike de Vries
  11 maanden ago

  Hee, wat een leuk pakket!! Ik ben benieuwd of ik met die planner mijn doelen wel een keer ga bereiken.. haha!
  Mijn voornemens die ik wil gaan bereiken voor het komende jaar zijn:
  1. Minder vaak naar de Lidl of jumbo in de school pauze
  2. Meer tijd besteden aan mijn beste vriendinnen
  3. Mijn havo diploma halen
  4. Geld sparen voor mijn zomervakantie (betekend dus minder kleren kunnen kopen😨)
  Mijn maat is XS/S

 5. Fleur
  11 maanden ago

  Afgelopen januari ben ik als logopedist in een maatschap gestapt. Ik ben dus praktijkhouder geworden. Mijn doel voor 2019 is dat ik daar volledig kan werken, zonder financieel afhankelijk te zijn van mijn andere baan in loondienst. Als dat lukt, zorgt dat voor een gelukkiger gevoel! Daarnaast is mijn doel om dit te combineren met andere dingen die me energie geven en de dingen die energie vreten minder te doen (voor zover mogelijk). Tijd om iets meer aan mezelf te denken! En een lekkere trui hoort daar natuurlijk ook bij, maat M! Toffe actie!!

 6. Priscilla Stoel
  11 maanden ago

  Maat M!
  Mijn goals: binnen nu en 4 weken wordt ons eerste kindje, een zoon, geboren! Dit is mijn hoofddoel: zorgen dat hij een zo goed en fijn mogelijk leven zal krijgen!

  Daarnaast ben ik altijd al een zeer ondernemend persoon geweest, die non stop in ontwikkeling wil blijven. De afgelopen 3 jaar ben ik nu werkzaam als manager in de kinderopvang maar ik wil mijn kansen en wereld verbreden. Daarom ben ik onlangs begonnen met de studie basis recht. Door mijn zwangerschap staat dit nu even op een laag pitje maar vanaf januari wil ik zo snel mogelijk dit diploma halen en nieuwe goals maken als mommy en in mijn werkomgeving!

 7. Denise hendrikse-groffen
  11 maanden ago

  O wat gaaf zeg!! De goals die ik wil behalen:
  5 kilo afvallen en strakker worden
  Stoppen met roken
  Meer tijd met mijn dochtertjes doorbrengen
  Minder energie in onbelangrijke dingen en mensen steken
  Genoeg geld opzij zetten om de autismebegeleidingshond voor onze dochter aan te kunnen schaffen en de benodigde opleiding.
  Oja ik draag maat m ❤

 8. Ilsiee
  11 maanden ago

  Ohhh wat een leuke actie zeg. Dat lijkt me een ideale leuke en handige planner.. mijn grote doel voor het nieuwe jaar?? Negativiteit en dingen waar ik toch niks aan kan veranderen iets meer links laten liggen..

 9. Ilse Brinkhuis
  11 maanden ago

  Ik zou mezelf graag lekker in mijn vel voelen. Ik heb fibro, dus wil gezonder gaan eten en meer bewegen zodat ik minder pijn heb.

 10. Lisette van Dijk
  11 maanden ago

  Op ig volg ik jullie hoor!! Mn naam daaro is 25justl27 🙂 🙂 🙂 Super leuke actie dit!! Mn doelen voor 2019? Eindelijk wat beter in shape komen en iets meer geduld leren hebben … SPANNEND, nu maat duimen voor deze te gekke prijs, trui mt m 😉

 11. Tessa
  11 maanden ago

  Mijn doel dit jaar en volgend jaar is men diploma halen in de klinische psychologie. Daarnaast zou ik persoonlijk een aantal kilo’s terug afvallen die er in sinds een jaar zijn bijgekomen. Ik hoop dan ook terug een small te bestellen qua trui in plaats van een medium. Op dit moment zou ik een small bestellen als extra motivatie voor mezelf.
  Alvast bedankt voor deze geweldige actie!

  Liefs,
  Tessa

 12. Djerin
  11 maanden ago

  Mijn voornaamste goal is alles te behalen wat ik wil behalen en dan zelfs verder! Mijn goals houden NOOIT op ☺️ Ik vind altijd wel weer een nieuw doel wat ik wil behalen.. op dit moment ben ik druk met mezelf prettig voelen in mijn lichaam, een autootje te kopen en mijn studie als dierenarts assistente af te maken om vervolgens Rechten te gaan studeren.. druk, druk, druk dus 😊 (nog lang niet alles hoor!) Het houdt nooit op😉 Maar zo blijven we ook bezig! De goal sweater past daarom ook goed bij me , kan hem altijd aan! 😂 😊 Nu nog heel hard duimen voor een maatje M ☘️🙏🏻

 13. Tamara V
  11 maanden ago

  Ik wil dit jaar mijn masters halen
  Maat M

 14. Robin Petrona
  11 maanden ago

  Mezelf niet laten beperken door mijn chronische ziekte door goed te plannen (moet ik helaas heel mijn leven) maar dit jaar wel eens optimaal te genieten! Skiën, wandelen, bucketlist dingetjes doen en hopelijk weer terug naar school. Eindelijk doorleren voor verpleegkundige.
  Van de mega gave trui heb ik maat S/M

 15. Hellen
  11 maanden ago

  Ik ben in januari 2018 afgestudeerd. Nu heb ik een klein huisje gekocht. Alleen als 22jarige “vrouw” en zal tegen eind 2018 de akte worden verleden. Het is een totale renovatie, volledige nieuwbouw paste jammer genoeg niet in het budget van een alleenstaande starter. De planner zou mij hier enorm mee helpen om mijn huisje en plannen concreet te maken. Ik hoop na veel downs terug een nieuwe start te kunnen maken in 2019! Onder andere om meer en beter contact te maken met de familie.

  Ik heb maat M.

 16. Cheron Backus
  11 maanden ago

  De goal dat ik heel graag wil halen is: dat mijn sieraden lijn en webshopje goedloopt en een succesvol bedrijf wordt. Ben stiekem wel een goaldigger en een planner komt natuurlijk heel goed van pas. Met alle afspraken en ideeen dat door mijn tas zwerven.

  Als ik zou winnen dan wil ik graag de trui in maat M

 17. Lies Rector
  11 maanden ago

  De goal die ik wil behalen is om mij minder op te jagen en minder te stressen over de kleine dingen in het leven. Meer genieten van het leven samen met vriendinnen. Een tweede goal die ik wil behalen is het halen van mijn rijbewijs want dit blijf ik uitstellen. Moest ik deze fantastische trui winnen, dan zou ik graag een medium ontvangen.

 18. Angelina L.
  11 maanden ago

  Te gek leuke set! Alleen vind ik jullie vraag héél moeilijk te beantwoorden. Ik heb in het verleden namelijk al zo vaak goede voornemens gehad, waarbij ik keer op keer na een goede week faalde, dat ik er nu niet zo makkelijk meer opnieuw aan durf te beginnen. Bij mijn eerdere goede voornemens moet je denken aan: gezonder koken, wat vaker de fiets in plaats van de auto pakken, meer tijd voor familie en vrienden vrijmaken, de tv minder aanzetten, het huisje wat vaker schoonmaken & meer mijn gevoel laten spreken. Wellicht dat jullie originele Purpuz-planner mij echter kan helpen wel echt wat dingetjes anders aan te gaan pakken. Enne dan is er natuurlijk nog die schitterende sweater. Die hippe trui in maatje L, en ik spring echt een gat in de lucht van geluk. Dolgraag maak ik hier een kansje op. Daarmee zou in ieder geval vast een goede start gemaakt zijn aan het voornemen om wat meer tijd aan mijn looks te besteden en meer te willen gaan stralen.

 19. Sanne Scheepers
  11 maanden ago

  Heee, wat een super leuke planner! Zo kan ik al mijn goals echt een keer waarmaken haha! Ik wil graag weer wat gezonder gaan leven, minder snoepen, meer sporten, etc. Het lukt alleen nog niet zo goed dus dit zou echt ideaal zijn 😉 met een bijpassende sweater loop ik er ook nog fancy bij haha! Maatje S voor de sweater en fingers crossed! Liefs Sanne

 20. Dominique
  11 maanden ago

  Na een lange tijd twijfelen, wikken en wegen ga ik het dan ein-de-lijk doen. Een eigen bedrijfje starten. De planner zal daarom een goed middel zijn om de praktische zaken in balans te krijgen, de trui is de reminder waarom ik hier ook alweer aan wilde beginnen 😅😉
  🤞💎🌟 Dominique
  Trui: maatje M.

 21. Kristel
  11 maanden ago

  Wat een leuke winactie! Natuurlijk is, zoals bijna elk jaar, ook dit jaar een goed voornemen om wat fitter te worden door meer krachttraining en gezondere keuzes te maken. Maar dit jaar zou ik ook graag mijn eigen handgemaakte sieraden meer willen gaan verkopen en alles wat erbij komt kijken goed regelen. Ik zag dit tot nu toe als een hobby, maar ik zou dit graag verder uit willen werken. Hopelijk gaat dat met de purpuz planner lukken! Voor de sweater zou ik graag maat m willen, mocht ik hem winnen.

 22. 11 maanden ago

  Moet ik echt één goal kiezen? Haha! Ik wil zó graag mijn blog groter en bekender maken, een eigen lijn wenskaarten laten drukken (bijna bijna!) en verder heel veel schilderijen schilderen en mijn stijl verder ontwikkelen… En nog veel meer! Het is alsof mijn hoofd overloopt van de goals, waardoor ik in de praktijk veel minder voor elkaar krijg dan ik zou willen. Die planner zou dus een verdomd welkom cadeautje zijn, poeh! 🙂

 23. 11 maanden ago

  En dat je hoofd blijkbaar zó overloopt dat je zelfs in je reactie vergeet te vermelden dat je maat S draagt. Tja.

 24. Rian van Halderen
  11 maanden ago

  Ga toch maar mee doen op de valreep. Zelfs hier vertoon ik uitstel gedrag 😉
  Er zijn veel deadlines die ik moet gaan halen volgend jaar. Bij de gedachte alleen al schiet ik in de stress.. een Purpuz planner zou mij goed kunnen helpen om overzicht te krijgen wat in mijn chaotische hoofd niet lukt! Scriptie schrijven en een nieuwbouw huis zijn al twee big moments volgend jaar.
  Ik vraag mij af…. kan ik ook plannen in de Pupuz planner dat mijn vriend mij eens ten huwelijk gaat vragen??🤣
  In ieder geval, samen met een Goaldigger sweater maat S, zal ik super gemotiveerd zijn om er wat van te maken volgend jaar! Als ik de motivatie kwijt raak dan doe ik de sweater aan en pak ik de planner om weer back on track te komen.✌🏼
  “How to reach your goal is to put on a goaldigger sweater and follow your Purpuz planner”

Join the club!

Treasure label gebruikt jouw e-mailadres om je updates, kortingen en nieuwtjes aan te bieden.