Treasure tassen met dierenprint

Zijn het geen snoepjes? Waarschijnlijk word je niet alleen heel vrolijk van deze kleurrijke dierenprint tasjes, maar ook van hoe ze worden gemaakt. Alle tassen van Treasure label zijn namelijk gemaakt van leer leftovers. Kleine stukjes leer die door de grote fabrieken weg worden gegooid, krijgen bij ons een nieuw leven! Omdat de tassen met dierenprint worden gemaakt van overgebleven leer, is het onmogelijk om twee dezelfde tassen te maken. Hierdoor is elke tas dus 100% uniek, net als jij!

Fairtrade dierenprint tasjes

Dierenprint tasjes Treasure label

Alle tassen worden met de hand gemaakt door ambachtslieden uit India. We werken nauw samen met onafhankelijke ateliers, met als doel om hen te helpen groeien. Hoe meer dierenprint tasjes er verkocht worden, hoe meer banen we kunnen scheppen in omgevingen waar dit het hardst nodig is. Hoe geweldig is het dat we op deze manier samen kunnen bijdragen aan een betere toekomst?! 

Ook goed om te weten: bij de productie van de tassen worden weinig machines gebruikt, waardoor het energieverbruik laag blijft. Daarnaast zijn alle ambachtslieden opgeleide volwassenen ouder dan 18 jaar, die een eerlijk betaald loon krijgen.

Omdat we rechtstreeks samenwerken met de ambachtslieden en goede relaties met hen onderhouden, kunnen we de tassen voor een mooie prijs aanbieden en tegelijkertijd een eerlijk loon voor de ambachtslieden garanderen.

Bekijk alle Treasure tassen met dierenprint hier. Succes met kiezen! 😉

Shop dierenprint tasjes