fbpx
skip to Main Content

Dierenprint tassen

Zijn het geen snoepjes? Waarschijnlijk word je niet alleen heel vrolijk van deze kleurrijke tassen met dierenprint, maar ook van hoe ze worden gemaakt. Alle dierenprint tassen van Treasure label zijn namelijk gemaakt van leer leftovers. Kleine stukjes leer die door de grote fabrieken weg worden gegooid, krijgen bij ons een nieuw leven! Omdat de dierenprint tasjes worden gemaakt van overgebleven leer, is het onmogelijk om twee dezelfde tassen te maken. Hierdoor is elke tas dus 100% uniek, net als jij!

De Treasure collectie bestaat uit meer dan 15 verschillende modellen. Hieronder vind je alle dierenprint tassen op volgorde van klein naar groot. Alle tassen met dierenprint zijn helemaal uniek en hebben dus allemaal een andere samenstelling qua leer en kleuren. Heb jij jouw favoriete tas uitgekozen? Dan ben jij dus de enige die deze exacte dierenprint tas heeft!

Bekijk alle dierenprint tassen

Animal Azra bags

Het Animal Azra model is één van de kleinste modellen. Deze dierenprint tasjes hebben een fijn formaat voor dagelijks gebruik, al je belangrijke spullen passen hier namelijk in! Denk hierbij aan je telefoon, sleutels en een (kleine) portemonnee. Perfect voor een dagje naar de stad of avondje stappen! Aan de binnenkant heeft dit model 3 vakken (en géén ritsvakje). De Animal Azra tassen sluiten met een drukknoop en er zit een verstelbaar hengsel bij elke tas.

Afmetingen: 19 cm breed x 16 cm hoog

Shop Azra bags

Animal Nila bags mini

Klein, maar fijn! De Nila bags mini zijn even groot als de Animal Azra bags. Kortom: perfect formaat voor je telefoon, sleutels en een (kleine) portemonnee. Door de 3 handige vakken aan de binnenkant kun je je spulletjes makkelijk verdelen en weer terugvinden. De Nila mini’s hebben géén ritsvakje, wel een verstelbaar hengsel en drukknoop als sluiting.

Afmetingen: 19 cm breed x 16 cm hoog

Shop Nila bags mini

Fairtrade dierenprint tassen – how it’s made

Elke dierenprint tas wordt met de hand gemaakt door ambachtslieden uit India. We werken nauw samen met onafhankelijke ateliers, met als doel om hen te helpen groeien. Hoe meer dierenprint tassen er verkocht worden, hoe meer banen we kunnen scheppen in omgevingen waar dit het hardst nodig is. Hoe geweldig is het dat we op deze manier samen kunnen bijdragen aan een betere toekomst?!

Ook goed om te weten: bij de productie van de tassen worden weinig machines gebruikt, waardoor het energieverbruik laag blijft. Daarnaast zijn alle ambachtslieden opgeleide volwassenen ouder dan 18 jaar, die een eerlijk betaald loon krijgen.

Omdat we rechtstreeks samenwerken met de ambachtslieden en goede relaties met hen onderhouden, kunnen we de dierenprint tassen voor een mooie prijs aanbieden en tegelijkertijd een eerlijk loon voor de ambachtslieden garanderen.

Bekijk alle tassen

Animal Amita bags

De Amita bags hebben ook een fijn, klein formaat. Deze dierenprint tasjes hebben als enige model twee vakken aan de binnenkant én een extra ritsvakje aan de voorkant. Handig voor je belangrijkste spullen! De Animal Amita tassen sluiten verder met een drukknoop en er zit een verstelbaar hengsel bij elke tas.

Afmetingen: 20 cm breed x 17 cm hoog

Shop Amita bags

Animal Mira bags

De Animal Mira bag is een geliefd model! Deze dierenprint tas bestaat uit één groot vak aan de binnenkant met een handig ritsvakje. Aan de voorkant zit nog een extra vak dat sluit met een drukknoop. Dit model is groot genoeg voor je telefoon, portemonnee (wel even nameten voor de zekerheid), zonnebril, make-up en sleutels. Er zit een lang verstelbaar hengsel bij elke tas en dit model sluit ook weer met een drukknoop.

Afmetingen: 21 cm breed x 17 cm hoog

Shop Animal Mira bags

Multicolor Mira bags

De Multicolor Mira bag is hetzelfde model als de Animal Mira bag, alleen bestaat dit model uit meer verschillende kleuren. De klep heeft een tof dierenprint “vachtje”. Ook dit model bestaat uit één vak met een ritsvakje aan de binnenkant én een extra vak aan de voorkant met drukknoop. Handig! Je telefoon, portemonnee, zonnebril, make-up en sleutels passen allemaal prima in dit model. Er zit een lang verstelbaar hengsel bij elke tas en dit model sluit ook weer met een drukknoop.

Afmetingen: 21 cm breed x 17 cm hoog

Shop Multicolor Mira bags

Handig om te weten

Elke dierenprint tas heeft een lang verstelbaar hengsel. Zelfs deze hengsels zijn vaak gemaakt van verschillende stukjes leer. Zero waste dus! Verder hebben alle tassen een fijne indeling, ze zijn voorzien van verschillende vakken en bijna alle tassen (behalve de Azra, Nila mini en Amita modellen) hebben een extra ritsvak aan de binnenkant. Let op: elke tas is uniek, ook aan de binnenkant wat betreft kleuren en voering. De indeling is wel per model hetzelfde. Alle dierenprint tasjes sluiten met een handige drukknoop.

Heb je nog vragen over een bepaalde dierenprint tas? Geen problemen, we helpen je natuurlijk graag! Je kunt ons altijd een berichtje sturen via de chat op deze pagina of een mail sturen naar info@treasurelabel.nl. Dan komen we er zo snel mogelijk (sowieso binnen 24 uur) bij je op terug!

Multicolor Sakina bags

Dit populaire model biedt tal van opbergmogelijkheden. Deze dierenprint tas heeft namelijk 3 ritsvakken: aan de voor-, binnen- en achterkant. De tas bestaat aan de binnenkant uit één vak en heeft een fijn formaat voor al je dagelijkse spullen, zoals je telefoon, portemonnee, sleutels, zonnebril, make-up, wat snacks etc. 😉  Er zit een lang verstelbaar hengsel bij elke tas en dit model sluit met een drukknoop.

Afmetingen: 20 cm breed x 18 cm hoog

Shop Sakina bags

Animal Kali bags

Deze dierenprint tassen hebben een fijn tussenmaatje. De Animal Kali bag heeft 3 vakken aan de binnenkant en een handig ritsvakje. Aan de voorkant bestaat de tas uit een “aaibare” dierenprint. Dit model is groot genoeg voor je telefoon, portemonnee, sleutels, zonnebril, make-up, wat extra snacks etc. Kortom: alles wat je nodig hebt 😉 De Animal Kali tassen sluiten met een drukknoop en er zit een lang verstelbaar hengsel bij elke tas.

Afmetingen: 22 cm breed x 16 cm hoog

Shop Animal Kali bags

Multicolor Kali bags

De Multicolor Kali bag is hetzelfde model als de Animal Kali bag, alleen bestaat dit model uit meer kleur. De klep heeft een tof dierenprint “vachtje”. Ook dit model bestaat uit 3 vakken en een ritsvakje aan de binnenkant. Dit model is groot genoeg voor je telefoon, portemonnee, sleutels, zonnebril, make-up, wat extra snacks etc. Kortom: alles wat je nodig hebt 😉  De Multicolor Kali tassen sluiten met een drukknoop en er zit een lang verstelbaar hengsel bij elke tas.

Afmetingen: 22 cm breed x 16 cm hoog

Shop Multicolor Kali bags

Multicolor Malini bags

De Malini bag is het enige model dat naast een drukknoop ook sluit met een rits! Deze dierenprint tas bestaat aan de binnenkant uit één vak en een ritsvakje, plus nog een extra ritsvakje aan de achterkant. Handig! Dit is een wat smaller model en biedt genoeg ruimte voor je telefoon, portemonnee, sleutels, zonnebril en make-up. Ook bij de Multicolor Malini bags zit een lang verstelbaar hengsel.

Afmetingen: 25 cm breed x 18 cm hoog

Shop Malini bags

Multicolor Ameya bags

Van dit kleurrijke model word je toch helemaal vrolijk? De Multicolor Ameya bags hebben 3 vakken en een ritsvakje aan de binnenkant. Aan de voorkant zit nog ene handig extra vakje met rits. Dit model biedt meer dan genoeg ruimte voor al je belangrijkste spullen. Er past alleen nét geen flesje water in dit model (dat past wel in de volgende modellen). Er zit een lang verstelbaar hengsel bij elke tas en dit model sluit met een drukknoop.

Afmetingen: 26 cm breed x 18 cm hoog

Shop Ameya bags

Multicolor Balu bags

De Multicolor Balu bag heeft een perfect formaat! Dit model bestaat uit één ruim vak en een ritsvakje aan de binnenkant. Aan de voorkant zit nog een extra vak met drukknoop en aan de achterkant een extra ritsvakje. Dit model is groot genoeg voor al je dagelijkse essentials én er past ook een 500 ml flesje water in! De dierenprint tas sluit met een drukknoop en er zit een lang verstelbaar hengsel bij.

Afmetingen: 23 cm breed x 20 cm hoog

Shop Balu bags

Animal Mela bags

Dit model heeft een perfect formaat met lekker veel vakjes! Aan de binnenkant bestaan deze dierenprint tassen uit één ruim vak met een extra ritsvakje. Aan de voorkant heeft de tas een vakje dat sluit met een rits, maar de achterkant maakt dit model echt bijzonder! Hier zit namelijk een asymmetrisch vak dat sluit met een drukknoop. Handig om je telefoon bijvoorbeeld in op te bergen. De Mela bags zijn groot genoeg voor al je dagelijkse essentials, zoals je telefoon, portemonnee, make-up en zelfs een 500 ml flesje water past in deze toffe tas! De Mela bags sluiten met een drukknoop en er zit een lang verstelbaar hengsel bij elke tas.

Afmetingen: 24 cm breed x 19 cm hoog

Shop Mela bags

Animal Nila bags

Deze dierenprint tassen hebben een eenvoudig model en een super fijn formaat. De Animal Nila bags zijn lekker ruim, waardoor er naast je belangrijkste spullen ook een 500 ml flesje water in past. Dit model bestaat uit 3 vakken en een ritsvakje aan de binnenkant. De Nila bags sluiten met een drukknoop en er zit een lang verstelbaar hengsel bij elke tas.

Afmetingen: 25 cm breed x 20 cm hoog

Shop Nila bags

Animal Maya bags

De Maya bags zijn een van de grootste modellen. Hier past dan ook lekker veel in! Denk hierbij aan je telefoon, (grote) portemonnee, sleutels, zonnebril, make-up, snacks, een 500 ml flesje water en extra (overbodige) spullen die je altijd meesjouwt ;-). Deze dierenprint tassen hebben 3 vakken en een ritsvakje aan de binnenkant. Hierdoor kun je al je spullen goed uit elkaar houden. De Maya tassen sluiten met een drukknoop en er zit een lang verstelbaar hengsel bij elke tas.

Afmetingen: 27 cm breed x 18 cm hoog

Shop Maya bags

Animal Daya bags

De Animal Daya bag is het grootste model (op de laptop tassen na). Deze dierenprint tassen zijn lekker ruim en je kunt er dan ook alles in meenemen. Denk hierbij aan je telefoon, (grote) portemonnee, sleutels, zonnebril, make-up, snacks, een 500 ml flesje water en extra (overbodige) spullen die je altijd meesjouwt ;-). Deze Animal Daya bags hebben 3 vakken en een ritsvakje aan de binnenkant. Hierdoor kun je al je spullen goed uit elkaar houden. Dit model sluit met een drukknoop en er zit een lang verstelbaar hengsel bij elke tas.

Afmetingen: 26 cm breed x 21 cm hoog

Shop Daya bags

Animal Laptop bags

De Animal Laptop bags zijn perfect om mee te nemen naar je werk of naar school! Er zijn twee verschillende modellen: laptop tassen met één groot vak en een ritsvakje aan de binnenkant + extra voorvak en laptop tassen met 3 grote vakken en een ritsvakje aan de binnenkant. Alle laptop tassen hebben ook nog een ritsvakje aan de achterkant. Lees de beschrijving op de productpagina dus goed! De laptop tassen zijn geschikt voor 13 inch laptops. Daarnaast is er ook nog voldoende ruimte voor een 500 ml flesje water, wat (notitie)boeken en je lunch (ook niet onbelangrijk 😉 ). Alle laptop tassen sluiten met drukknopen en bij elke tas zit een lang verstelbaar hengsel.

Afmetingen: 32 cm breed x 24 cm hoog x 8 cm diep of 33 cm breed x 26 cm hoog x 9 cm diep

Shop Laptop bags

Good to know

Gratis verzending

Bij bestellingen binnen Nederland

Gratis cadeau

Kies jouw favoriete cadeau

Fair trade tassen

Handgemaakt & van restleer

100% uniek

Elke tas maar één exemplaar

Join the club!

De nieuwste dierenprint tassen, toffe acties en een kijkje achter de schermen in je mailbox ontvangen? Vul hier dan je e-mailadres in en join the club!

Zoeken