fbpx Ga naar hoofdinhoud
GRATIS VERZENDING binnen NL | Verzending binnen 1-2 werkdagen | Kies hier jouw gratis cadeau 🎁

Dierenprint tassen

Zijn het geen snoepjes? Waarschijnlijk word je niet alleen heel vrolijk van deze kleurrijke tassen met dierenprint, maar ook van hoe ze worden gemaakt. Alle dierenprint tassen van Treasure label zijn namelijk gemaakt van leer leftovers. Kleine stukjes leer die door de grote fabrieken weg worden gegooid, krijgen bij ons een nieuw leven! Omdat de dierenprint tasjes worden gemaakt van overgebleven leer, is het onmogelijk om twee dezelfde tassen te maken. Hierdoor is elke tas dus 100% uniek, net als jij!

De Treasure collectie bestaat uit zo’n 20 verschillende modellen. Hieronder vind je alle dierenprint tassen op volgorde van klein naar groot. Alle tassen met dierenprint zijn helemaal uniek en hebben dus allemaal een andere samenstelling qua leer en kleuren. Heb jij jouw favoriete tas uitgekozen? Dan ben jij dus de enige die deze exacte dierenprint tas heeft!

Bekijk alle dierenprint tassen

Animal Azra bags

Het Animal Azra model is één van de kleinste modellen. Deze dierenprint tasjes hebben een fijn formaat voor dagelijks gebruik, al je belangrijke spullen passen hier namelijk in! Denk hierbij aan je telefoon, sleutels en een (kleine) portemonnee. Perfect voor een dagje naar de stad of avondje stappen! Aan de binnenkant heeft dit model 3 vakken (en géén ritsvakje). De Animal Azra tassen sluiten met een drukknoop en er zit een verstelbaar hengsel bij elke tas.

Afmetingen: 19 cm breed x 16 cm hoog

Shop Azra bags

Animal Amita bags

De Amita bags hebben ook een fijn, klein formaat. Deze dierenprint tasjes hebben als enige model twee vakken aan de binnenkant én een extra ritsvakje aan de voorkant. Handig voor je belangrijkste spullen! De Animal Amita tassen sluiten verder met een drukknoop en er zit een verstelbaar hengsel bij elke tas.

Afmetingen: 20 cm breed x 17 cm hoog

Shop Amita bags

Fairtrade dierenprint tassen – how it’s made

Elke dierenprint tas wordt met de hand gemaakt door ambachtslieden uit India. We werken nauw samen met onafhankelijke ateliers, met als doel om hen te helpen groeien. Hoe meer dierenprint tassen er verkocht worden, hoe meer banen we kunnen scheppen in omgevingen waar dit het hardst nodig is. Hoe geweldig is het dat we op deze manier samen kunnen bijdragen aan een betere toekomst?!

Ook goed om te weten: bij de productie van de tassen worden weinig machines gebruikt, waardoor het energieverbruik laag blijft. Daarnaast zijn alle ambachtslieden opgeleide volwassenen ouder dan 18 jaar, die een eerlijk betaald loon krijgen.

Omdat we rechtstreeks samenwerken met de ambachtslieden en goede relaties met hen onderhouden, kunnen we de dierenprint tassen voor een mooie prijs aanbieden en tegelijkertijd een eerlijk loon voor de ambachtslieden garanderen.

Bekijk alle tassen

Animal Adya bags

Ben je nog op zoek naar een fijn, handig tasje dat overal bij past? Dan is de Animal Adya bag het perfecte model voor jou! Deze dierenprint tas bestaat uit 3 vakken aan de binnenkant met een handig ritsvakje. Dit model sluit met twee drukknopen en is groot genoeg voor je telefoon, portemonnee (wel even nameten voor de zekerheid), zonnebril, make-up en sleutels. Er zit een lang verstelbaar hengsel bij elke tas.

Afmetingen: 21 cm breed x 16 cm hoog

Shop Animal Adya bags

Animal Mira bags

De Animal Mira bag is een geliefd model! Deze dierenprint tas bestaat uit één groot vak aan de binnenkant met een handig ritsvakje. Aan de voorkant zit nog een extra vak dat sluit met een drukknoop. Dit model is groot genoeg voor je telefoon, portemonnee (wel even nameten voor de zekerheid), zonnebril, make-up en sleutels. Er zit een lang verstelbaar hengsel bij elke tas en dit model sluit ook weer met een drukknoop.

Afmetingen: 21 cm breed x 17 cm hoog

Shop Animal Mira bags

Multicolor Mira bags

De Multicolor Mira bag is hetzelfde model als de Animal Mira bag, alleen bestaat dit model uit meer verschillende kleuren. De klep heeft een tof dierenprint “vachtje”. Ook dit model bestaat uit één vak met een ritsvakje aan de binnenkant én een extra vak aan de voorkant met drukknoop. Handig! Je telefoon, portemonnee, zonnebril, make-up en sleutels passen allemaal prima in dit model. Er zit een lang verstelbaar hengsel bij elke tas en dit model sluit ook weer met een drukknoop.

Afmetingen: 21 cm breed x 17 cm hoog

Shop Multicolor Mira bags

Multicolor Sakina bags

Dit populaire model biedt tal van opbergmogelijkheden. Deze dierenprint tas heeft namelijk 3 ritsvakken: aan de voor-, binnen- en achterkant. De tas bestaat aan de binnenkant uit één vak en heeft een fijn formaat voor al je dagelijkse spullen, zoals je telefoon, portemonnee, sleutels, zonnebril, make-up, wat snacks etc. 😉  Er zit een lang verstelbaar hengsel bij elke tas en dit model sluit met een drukknoop.

Afmetingen: 20 cm breed x 18 cm hoog

Shop Sakina bags

Handig om te weten

Elke dierenprint tas heeft een lang verstelbaar hengsel. Zelfs deze hengsels zijn vaak gemaakt van verschillende stukjes leer. Zero waste dus! Verder hebben alle tassen een fijne indeling, ze zijn voorzien van verschillende vakken en bijna alle tassen (behalve de Azra, Nila mini en Amita modellen) hebben een extra ritsvak aan de binnenkant. Let op: elke tas is uniek, ook aan de binnenkant wat betreft kleuren en voering. De indeling is wel per model hetzelfde. Alle dierenprint tasjes sluiten met een handige drukknoop.

Heb je nog vragen over een bepaalde dierenprint tas? Geen problemen, we helpen je natuurlijk graag! Je kunt ons altijd een berichtje sturen via de chat op deze pagina of een mail sturen naar info@treasurelabel.nl. Dan komen we er zo snel mogelijk (sowieso binnen 24 uur) bij je op terug!

Multicolor Avanti bags

De kleurrijke Multicolor Avanti bag maakt van elke outfit een feestje en heeft ook nog eens een super fijn formaat! De klep heeft een tof dierenprint “vachtje”. Dit model bestaat aan de binnenkant uit één vak met een ritsvakje én aan de voorkant zit nog een extra open vakje. Handig! Al je belangrijkste essentials zoals je telefoon, portemonnee, zonnebril, make-up en sleutels passen prima in dit model. Er zit een lang verstelbaar hengsel bij elke tas en leuk detail: ook de hengsels bestaan allemaal uit meerdere kleuren. De Avanti bag sluit met een drukknoop.

Afmetingen: 22 cm breed x 16 cm hoog

Shop Multicolor Avanti bags

Animal Kali bags

Deze dierenprint tassen hebben een fijn tussenmaatje. De Animal Kali bag heeft 3 vakken aan de binnenkant en een handig ritsvakje. Aan de voorkant bestaat de tas uit een “aaibare” dierenprint. Dit model is groot genoeg voor je telefoon, portemonnee, sleutels, zonnebril, make-up, wat extra snacks etc. Kortom: alles wat je nodig hebt 😉 De Animal Kali tassen sluiten met een drukknoop en er zit een lang verstelbaar hengsel bij elke tas.

Afmetingen: 22 cm breed x 16 cm hoog

Shop Animal Kali bags

Multicolor Kali bags

De Multicolor Kali bag is hetzelfde soort model als de Animal Kali bag, alleen bestaat dit model uit meer kleur. De klep heeft een tof dierenprint “vachtje”. Ook dit model bestaat uit 3 vakken en een ritsvakje aan de binnenkant. Dit model is groot genoeg voor je telefoon, sleutels, make-up en andere (kleine) dagelijkse essentials etc. De Multicolor Kali tassen sluiten met een drukknoop en er zit een lang verstelbaar hengsel bij elke tas.

Afmetingen: 22,5 cm breed x 17 cm hoog

Shop Multicolor Kali bags

Animal Nisha bags

De Animal Nisha bags zijn speciaal voor alle dierenprint lovers! Alle Nisha bags hebben een toffe “aaibare” dierenprint, de meeste op de hele tas (aan de voorkant) en sommigen alleen op de klep. Door het fijne formaat neem je dit model gemakkelijk overal mee naartoe. De binnenkant van de Nisha bag bestaat uit 3 vakken en een extra vakje met rits. Ook zit er een lang, verstelbaar hengsel bij de tas. De tas sluit met een drukknoop.

Afmetingen: 22 cm breed x 17 cm hoog

Shop Animal Nisha bags

Rainbow Indu bags

De vrolijke Rainbow Indu bags zijn het enige model zonder (dieren)print! Ze bestaan uit alle kleuren van de regenboog en hierdoor kun je ze perfect bij alles dragen! Deze kleurrijke tas bestaat aan de binnenkant uit 3 vakken en een ritsvakje. De tas sluit met een drukknoop. Qua formaat is dit model vergelijkbaar met de Kali bags. Er is dus ruimte genoeg voor je telefoon, portemonnee, sleutels, zonnebril, make-up en wat extra snacks. Handig! Ook bij de Rainbow Indu bags zit een lang verstelbaar hengsel.

Afmetingen: 23 cm breed x 17 cm hoog

Shop Rainbow Indu bags

Multicolor Ameya bags

Van dit kleurrijke model word je toch helemaal vrolijk? De Multicolor Ameya bags hebben 3 vakken en een ritsvakje aan de binnenkant. Aan de voorkant zit nog een handig extra vakje met rits. Dit model biedt meer dan genoeg ruimte voor al je belangrijkste spullen. Er past alleen nét geen flesje water in dit model (dat past wel in de volgende modellen). Er zit een lang verstelbaar hengsel bij elke tas en dit model sluit met een drukknoop.

Afmetingen: 26 cm breed x 18 cm hoog

Shop Ameya bags

Multicolor Balu bags

De Multicolor Balu bag heeft een perfect formaat! Dit model bestaat uit één ruim vak en een ritsvakje aan de binnenkant. Aan de voorkant zit nog een extra vak met drukknoop en aan de achterkant een extra ritsvakje. Dit model is groot genoeg voor al je dagelijkse essentials én er past ook een 500 ml flesje water in! De dierenprint tas sluit met een drukknoop en er zit een lang verstelbaar hengsel bij.

Afmetingen: 23 cm breed x 20 cm hoog

Shop Balu bags

Animal Mela bags

Dit model heeft een perfect formaat met lekker veel vakjes! Aan de binnenkant bestaan deze dierenprint tassen uit één ruim vak met een extra ritsvakje. Aan de voorkant heeft de tas een vakje dat sluit met een rits, maar de achterkant maakt dit model echt bijzonder! Hier zit namelijk een asymmetrisch vak dat sluit met een drukknoop. Handig om je telefoon bijvoorbeeld in op te bergen. De Mela bags zijn groot genoeg voor al je dagelijkse essentials, zoals je telefoon, portemonnee, make-up en zelfs een 500 ml flesje water past in deze toffe tas! De Mela bags sluiten met een drukknoop en er zit een lang verstelbaar hengsel bij elke tas.

Afmetingen: 24 cm breed x 19 cm hoog

Shop Mela bags

Animal Nila bags

Deze dierenprint tassen hebben een eenvoudig model en een super fijn formaat. De Animal Nila bags zijn lekker ruim, waardoor er naast je belangrijkste spullen ook een 500 ml flesje water in past. Dit model bestaat uit 3 vakken en een ritsvakje aan de binnenkant. De Nila bags sluiten met een drukknoop en er zit een lang verstelbaar hengsel bij elke tas.

Afmetingen: 25 cm breed x 20 cm hoog

Shop Nila bags

Animal Maya bags

De Maya bags zijn een van de grootste modellen. Hier past dan ook lekker veel in! Denk hierbij aan je telefoon, (grote) portemonnee, sleutels, zonnebril, make-up, snacks, een 500 ml flesje water en extra (overbodige) spullen die je altijd meesjouwt ;-). Deze dierenprint tassen hebben 3 vakken en een ritsvakje aan de binnenkant. Hierdoor kun je al je spullen goed uit elkaar houden. De Maya tassen sluiten met een drukknoop en er zit een lang verstelbaar hengsel bij elke tas.

Afmetingen: 27 cm breed x 18 cm hoog

Shop Maya bags

Animal Daya bags

De Animal Daya bag is een van de grootste modellen. Deze dierenprint tassen zijn lekker ruim en je kunt er dan ook alles in meenemen. Denk hierbij aan je telefoon, (grote) portemonnee, sleutels, zonnebril, make-up, snacks, een 500 ml flesje water en extra (overbodige) spullen die je altijd meesjouwt ;-). Deze Animal Daya bags hebben 3 vakken en een ritsvakje aan de binnenkant. Hierdoor kun je al je spullen goed uit elkaar houden. Dit model sluit met een drukknoop en er zit een lang verstelbaar hengsel bij elke tas.

Afmetingen: 26 cm breed x 21 cm hoog

Shop Daya bags

Multicolor Latika bags

De Latika bags hebben een mega fijn formaat, waar naast je belangrijkste dagelijkse spullen zoals je telefoon, portemonnee, sleutels, make-up (en een paar luiers voor alle mommy’s 😉 ) ook met gemak een 500 ml flesje water in past. Verder heeft dit model verschillende fijne vakjes: aan de voorkant een vak met drukknoop én nog een extra ritsvakje. Aan de achterkant zit ook nog een ritsvak. Dit model sluit met een drukknoop én een rits, als een van de weinige modellen! Aan de binnenkant vind je ook nog een ritsvakje en handig zijvakje. Uiteraard zit er een verstelbaar hengsel bij de tas.

Afmetingen: 27 cm breed en 22 cm hoog

Shop Latika bags

Multi wear Tanvi bags

De Tanvi tassen zijn als enige model op 2 manieren te dragen: als rugtas én als crossbody tasje. Als je het hengsel bovenaan aantrekt tover je de rugtas namelijk in één handomdraai om tot een “normale” handtas die je schuin kunt dragen. Hoe handig?! Onder de klep vind je aan de voorkant nog een extra vak (zonder sluiting) en de tas zelf sluit met een rits. Aan de achterkant van de tas vind je ook nog een handig ritsvak. De tassen zijn groot genoeg voor je portemonnee, telefoon, zonnebril, sleutels en een 500 ml flesje water.

Afmetingen: 23 cm breed (bovenaan) en 28 cm (onderaan) x 28 cm hoog

Shop Tanvi bags

Multicolor Backpacks

De rugzakken zijn hét perfecte model voor een dagje weg of een festival! De rugzak biedt genoeg ruimte voor bijvoorbeeld een fles water, snacks, je portemonnee, telefoon, sleutels en zonnebril. De rugzak sluit met een koord en een drukknoop. Aan de voorkant zit nog een extra vakje met drukknoop. Van binnen bestaat de tas uit één ruim vak met een handig ritsvakje, om bijvoorbeeld je belangrijkste pasjes in te bewaren. Ook handig: deze multicolor backpack heeft verstelbare schouderbanden, zodat je ‘m kunt dragen zoals jij dat fijn vindt!

Afmetingen: 27 cm breed x 35 cm hoog x 11 cm diep

Shop Backpacks

Multicolor Shopper bags

Ben je op zoek naar een fijne tas voor naar je werk? Dan zijn deze shoppers ideaal! Ze bieden genoeg ruimte voor je lunch, een fles water, je portemonnee, sleutels, wat notitieboekjes en eventueel je laptop. Let op: de shopper bags zijn groot genoeg voor een 13 inch laptop. Is je laptop groter? Meet het dan voor de zekerheid nog even na en houd er rekening mee dat er dan verder niet veel ruimte meer is in de shopper. Wil je wel graag voldoende ruimte voor je laptop én extra spullen? Ga dan voor een laptop bag!

Aan de binnenkant bestaan de Multicolor Shopper bags uit één groot vak met een ritsvakje en 2 kleinere zijvakjes. Ook aan de achterkant zit nog een extra ritsvak. De shoppers sluiten met een rits en drukknoop. Ook handig: bij elke shopper zit een lang verstelbaar hengsel, zodat je ‘m ook schuin over je schouder kunt dragen!

Afmetingen: 40 cm breed x 30 cm hoog x 10 cm diep

Shop Shopper bags

Animal Laptop bags

De Animal Laptop bags zijn perfect om mee te nemen naar je werk of naar school! De laptop tassen zijn groot genoeg voor 15 inch laptops. Tip: meet je laptop nog even op, zodat je zeker weet of hij past! Naast een laptop is er ook nog voldoende ruimte voor een 500 ml flesje water, wat (notitie)boeken en je lunch (ook niet onbelangrijk 😉 ). Alle laptop tassen sluiten met drukknopen en bij elke tas zit een lang verstelbaar hengsel.

Afmetingen: 39 cm breed x 28 cm hoog x 11 cm diep

Shop Laptop bags

Good to know

Gratis verzending

Bij bestellingen binnen Nederland

Gratis cadeau

Kies jouw favoriete cadeau

Fair trade tassen

Handgemaakt & van restleer

100% uniek

Elke tas maar één exemplaar

JOIN THE CLUB!

Van elke Treasure tas is er maar één. Wil jij zeker weten dat jouw favoriete tas niet aan je neus voorbij gaat? Volg Treasure label dan op WhatsApp en ben als allereerste op de hoogte van alle nieuwe fairtrade tassen én exclusieve acties (die alleen in dit kanaal gepost worden).

Volg Treasure label op WhatsApp

Vergeet niet om op "Volg" te klikken rechtsboven in het WhatsApp kanaal en daarna de meldingen aan te zetten door op het belletje 🔔 te klikken.

Zoeken