fbpx
Menu
Dierenprint tassen

Dierenprint tassen

Zijn het geen snoepjes? Waarschijnlijk word je niet alleen heel vrolijk van deze kleurrijke tassen met dierenprint, maar ook van hoe ze worden gemaakt. Alle dierenprint tassen van Treasure label zijn namelijk gemaakt van leer leftovers. Kleine stukjes leer die door de grote fabrieken weg worden gegooid, krijgen bij ons een nieuw leven! Omdat de dierenprint tasjes worden gemaakt van overgebleven leer, is het onmogelijk om twee dezelfde tassen te maken. Hierdoor is elke tas dus 100% uniek, net als jij!

 

De Treasure collectie bestaat uit 10 verschillende modellen, van klein naar groot: de Animal Nila bags mini, de Animal Azra bags, de Multicolor Mira bags, de Animal Mira bags, de Multicolor Ameya bags, de Animal Nisha bags, de Animal Nila bags, de Multicolor Rania bags de Animal Maya bags en de Animal Laptop bags. Alle tassen met dierenprint zijn helemaal uniek en hebben dus allemaal een andere samenstelling qua leer en kleuren. Heb jij jouw favoriete tas uitgekozen? Dan ben jij dus de enige die deze exacte dierenprint tas heeft!

Fairtrade dierenprint tassen

Elke dierenprint tas wordt met de hand gemaakt door ambachtslieden uit India. We werken nauw samen met onafhankelijke ateliers, met als doel om hen te helpen groeien. Hoe meer dierenprint tassen er verkocht worden, hoe meer banen we kunnen scheppen in omgevingen waar dit het hardst nodig is. Hoe geweldig is het dat we op deze manier samen kunnen bijdragen aan een betere toekomst?!

Ook goed om te weten: bij de productie van de tassen worden weinig machines gebruikt, waardoor het energieverbruik laag blijft. Daarnaast zijn alle ambachtslieden opgeleide volwassenen ouder dan 18 jaar, die een eerlijk betaald loon krijgen.

Omdat we rechtstreeks samenwerken met de ambachtslieden en goede relaties met hen onderhouden, kunnen we de tassen voor een mooie prijs aanbieden en tegelijkertijd een eerlijk loon voor de ambachtslieden garanderen.

Dierenprint tas detail

Handig om te weten

Elke dierenprint tas heeft een lang verstelbaar hengsel. Zelfs deze tas hengsels zijn vaak gemaakt van verschillende stukjes leer. Zero waste dus! Verder hebben alle tassen een fijne indeling, ze zijn voorzien van verschillende vakken en bijna alle tassen (behalve de Azra en de Nila mini modellen) hebben een extra ritsvak aan de binnenkant. Alle dierenprint tasjes sluiten met een handige drukknoop.

Heb je nog vragen over een bepaalde dierenprint tas? Geen problemen, we helpen je natuurlijk graag! Je kunt ons altijd een berichtje sturen via de chat op deze pagina of een mail sturen naar info@treasurelabel.nl. Dan komen we er zo snel mogelijk (sowieso binnen 24 uur) bij je op terug!

Dierenprint tassen icons

GOOD TO KNOW

X