Menu / Zoeken
Dit herkent elk onhandig persoon

Dit herkent elk onhandig persoon

Je kunt geen trap oplopen zonder te struikelen en deuren weigeren op de een of andere manier altijd om mee te werken. Als je onhandig bent komen deze taferelen je vast bekend voor. Ben jij ook de meest clumsy persoon die je zelf kent? Don’t worry, want ook al lijkt het misschien zo, je bent echt niet de enige. Laten we het vanaf nu zien als een gave. Want weetje, no one is you and that is your power! En zeg eerlijk: die onhandigheid leidt vaak tot hilarische situaties waar we (achteraf) best om kunnen lachen toch?

Is ‘onhandig’  jouw middle name? Dan komen deze situaties jou ook vast bekend voor:

 1. Awkward ontmoetingen

  Je weet nooit of je nu 1 kus op de wang, een hand of drie kussen moet geven wanneer je iemand begroet. En uiteindelijk resulteert dat vrij vaak in een kus op de mond… Bij je schoonvader.

 2. Restaurant fails

  Jij kunt nooit, maar dan ook nooit, uit eten gaan zonder minstens één vork of mes van tafel te laten vallen of een glas om te stoten. Inmiddels ben je eraan gewend en maak je er bij je date bij voorbaat maar een grapje over.

 3. Geen keukenprinses

  Door je onhandigheid ben je nu niet bepaald een ster in de keuken. Zelfs het simpelste gerecht laat je aanbranden of je komt erachter dat je toch wat te enthousiast met de peper en zout hebt gestrooid.

 4. Ook jouw telefoon is niet veilig…

  Op de een of andere manier glipt ‘ie altijd uit je handen als je de trap oploopt of net opstaat van de wc. Misschien een goed idee om die iPhone 8 toch maar weer in te ruilen voor een oude Nokia…

 5. Nagellak aanbrengen is onmogelijk

  Ben je super trots dat je het voor elkaar hebt gekregen om die roze nagellak netjes op je nagels aan te brengen, zwaai je net te vroeg met je handen en zijn je nagels weer compleet verwoest. En tot overmaat van ramp zit je witte lievelingsblouse ook nog eens onder de roze vlekken. Been there, done that…

 6. Struikelen voor een vol terras

  Jup het is zomer, de terrassen zitten vol met mensen die heerlijk aan het genieten zijn van een lekker drankje. En terwijl jij langs die bomvolle terrassen loopt op zoek naar een plekje… lig je voordat je het weet met je snufferd op de grond door een losliggende tegel.

 7. Je doet anderen per ongeluk pijn

  Bijvoorbeeld als je de auto uitstapt en het portier dicht klapt… recht tegen de neus van je vriendin die ook aan jouw kant uit wilde stappen. Oeps..

 8. Deuren zijn sowieso niet je sterkste punt…

  Zo kun je minutenlang tegen een deur duwen terwijl er toch echt duidelijk met koeienletters “TREKKEN” op staat.

En zo zijn er natuurlijk nog wel zo’n 100 onhandige situaties op te noemen. Dus mocht je ook zo’n heerlijk onhandig persoon zijn, deel jouw ervaringen dan zeker hieronder in de comments! Kunnen we in ieder geval nog om onze bijzondere ‘gave’ lachen. Enne..

Zeg maar eerlijk: in welke van bovenstaande punten herken jij jezelf?

0 reacties

Join the club!

Treasure label gebruikt jouw e-mailadres om je updates, kortingen en nieuwtjes aan te bieden.