Menu / Zoeken
Gezonde én ongezonde snacks die jou door het najaar helpen

Gezonde én ongezonde snacks die jou door het najaar helpen

Het is herfst, de dagen worden korter en het weer slechter. De avondwandelingen of romantische walks on the beach zijn waarschijnlijk al even verleden tijd (alhoewel het afgelopen weekend ineens weer prima kon), daarentegen volgen de avondjes Netflix op de bank met een warm dekentje elkaar in rap tempo op. Begrijpen we helemaal. Maar: zo’n chille Netflix avond is natuurlijk niet compleet zonder een paar heerlijke snacks. Niks om je voor te schamen, hoort er nou eenmaal bij. Op onze Instagram Stories vroegen we afgelopen week naar jullie favoriete guilty pleasures. De vraag luidde: wat zijn jullie ultieme guilty pleasure snacks? En oh boy, wat kwamen daar heerlijke antwoorden op! Even een top 10:

 1. Cakebeslag
 2. Milka oreo sandwich reep
 3. Haribo schuimbekken
 4. Nutella
 5. Oliebollen
 6. Popcorn, zoet en zout door elkaar
 7. Cookie dough ice cream
 8. Bossche bollen (schaamteloos uit het doosje en zonder bestek)
 9. Frikandel en chocolade zeeschelpjes (top combi)
 10. Turkse pizza

Yup, jullie hebben een goede smaak. Na het lezen van jullie guilty pleasure snacks moesten we ons inhouden om niet meteen naar de eerste beste supermarkt te rennen om alles meteen in te slaan voor een avondje ongegeneerd (vr)eten. Maakt die lange najaarsavonden toch een stuk aangenamer. Maar hoe verleidelijk het ook is om steeds weer naar die Tony reep of XXL chipszak te grijpen, juist in het najaar kunnen we wel wat extra vitamientjes gebruiken. Heb je zin om te snacken, maar geen zin in een schuldgevoel? Probeer dan eens één van deze lekkere én gezonde tussendoortjes:

 1. Rozijnen (voor de zoete trek)
 2. Appels met kaneel en rozijnen uit de oven (als vervanging voor de appeltaart)
 3. Banaan-ei pannenkoeken
 4. Rijstwafels met kipfilet, pindakaas, avocado of hummus
 5. Soepstengels met sesam
 6. Pure chocolade (meer dan 70% cacao)
 7. Nootjes (let op: wel ongezouten natuurlijk)
 8. Sojabonen
 9. Zoute Pepsels van Bolletje
 10. Groentechips

Klinkt niet slecht toch? Dit zijn allemaal lekkere snacks die je in principe kant en klaar kunt kopen. Geen moeilijk gedoe in de keuken dus. Zo kun jij dit najaar ook lekker verantwoord snacken terwijl je New Girl aan het bingewatchen bent. Ideaal!

Wat is jouw favoriete guilty pleasure én gezonde snack voor dit najaar?

 

0 reacties

Join the club!

Treasure label gebruikt jouw e-mailadres om je updates, kortingen en nieuwtjes aan te bieden.