Menu / Zoeken
Guilty pleasure hotspot: Het Ketelhuis in Tilburg

Guilty pleasure hotspot: Het Ketelhuis in Tilburg

Ben jij ook gek op lekker (en niet altijd zo gezond) eten? Dan denken we dat jij deze nieuwe rubriek vast wel kunt waarderen. In de Guilty pleasure hotspot rubriek gaan we namelijk op zoek naar de leukste en lekkerste restaurants en eettentjes. Dit keer: Pannenkoekenfabrique Het Ketelhuis in Tilburg.

Het Ketelhuis vind je sinds een aantal maanden in de voormalige AaBee fabriek in Tilburg. Het eerste wat opvalt als je dit indrukwekkende pand binnenkomt? Het geweldige velvet (!) interieur! Fluwelen roze en groene stoelen en banken, stenen muren, hier en daar een gezellige plant en toffe lichten aan het (hoge) plafond. Wij werden opslag verliefd op dit industriële interieur!

Heb je zin om lekker te smullen van een heerlijke pannenkoek? Dan ben je bij Het Ketelhuis aan het juiste adres. Ze noemen zichzelf niet voor niets de Pannenkoekenfabrique (ook al kun je ook andere gerechten terugvinden op de kaart). Bij het openen van de kaart ontstond er meteen keuzestress, want wat moet je in hemelsnaam kiezen als je keuze hebt uit meer dan 50 pannenkoeken? Maar Het Ketelhuis zou de guilty pleasure hotspot niet zijn als ze alleen maar standaard pannenkoeken zouden serveren. Er staan namelijk een heleboel specials op de kaart. Wat dacht je van een saté pannenkoek, La Trappe pannenkoek of een pannenkoek met zalm? Uiteindelijk zijn wij gegaan voor de Ketelhuis tip, oftewel: de carpaccio pannenkoek met pijnboompitjes, spekjes, Parmezaanse kaas, rucola en truffeldressing. Yum!

Looks good right? 😉

Normaal gesproken houden we ook nog wel van een toetje, maar deze pannenkoek vulde zo goed dat daar helaas geen ruimte meer voor was. Al hebben we wel serieus overwogen om dat Oreo dessert er gewoon bij te proppen.

Naast lekker eten is Het Ketelhuis ook gewoon een hele gezellige plek om te meeten met vriendinnen. Je kunt er gezellig een wijntje (of 3) achterover tikken in de grote loungebanken (van velvet, hadden we dat al gezegd?!), maar ook aan de kleintjes is gedacht. Zo is er buiten een groot terras met speeltuin en binnen kan er op de bovenverdieping gespeeld worden.

We totally agree 😉

Verder kijk je zo in de open keuken waar “all the magic happens” en vind je hier grappige quotes op de ramen, zoals “Ik zou willen dat deze stapel borden afwas” en “Je mag me niet voeren” voor de neus van de chefkok. Awesome toch? Wij houden wel van dit soort droge humor!

 

Kortom: ben je op zoek naar een nieuw tof restaurant in Tilburg zonder ingewikkelde hapjes, maar wél lekker eten? Dan is Het Ketelhuis jouw nieuwe hotspot!

 

Contactgegevens Het Ketelhuis Tilburg

Het Ketelhuis,
de Pannenkoekfabrique
AaBe-straat 45
5021 AV Tilburg
Tel: 013-3031193
Email: info@hetketelhuistilburg.nl

 

Wat is jouw favoriete (guilty pleasure) hotspot?

 

0 reacties

Join the club!

Treasure label gebruikt jouw e-mailadres om je updates, kortingen en nieuwtjes aan te bieden.