Menu / Zoeken
#1 Hé het is oké…

#1 Hé het is oké…

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: niemand is perfect. Dus jij ook niet. En dat is helemaal prima. We hebben stiekem allemaal onze guilty pleasures en mindere eigenschappen, maar dat maakt je juist uniek. Dus in deze rubriek delen we elke twee weken 10 dingen waar jij je écht niet voor hoeft te schamen. Geloof ons:

het is hartstikke oké…

★ … als je stiekem een vreugdedansje doet wanneer er weer een nieuwe aflevering van Riverdale op Netflix staat.

★ … om rond 19.55u pas onder de douche uit te komen als je eigenlijk om 20.00u met je vriendinnen hebt afgesproken. Fashionably late heet zoiets toch?

★ … om het nooit, maar dan ook nooit, bij één snack te kunnen laten. Want als je ergens aan begint, moet je het ook afmaken toch?

★ … om jezelf met je 28 jaar ineens heel oud te voelen als je op stap gaat.

★ … om je vriend ’s avonds niet op te wachten in een sexy lingerie setje, maar gewoon in je favoriete onesie op de bank. Mét een bak popcorn (kan ‘ie misschien ook wel waarderen).

★ … dat je leven nu niet zo loopt zoals je op je 16e had bedacht. Who cares dat je niet voor je 30e bent getrouwd en minstens één kind op de wereld hebt gezet of nog geen succesvolle carrière hebt. Zolang jij maar gelukkig bent 🙂

★ … om stiekem een beetje jaloers te zijn op die awesome designer tas van je beste vriendin.

★ … om geen perfecte Instagram feed met minimaal 10.000 volgers te hebben. Er zijn wel belangrijkere dingen in het leven toch?

★ … om je helemaal vol te vreten bij je favoriete sushi restaurant en vervolgens te roepen dat je voorlopig “echt geen sushi meer kunt zien”, maar een week later weer vrolijk aan de zalm maki’s zit.

★ … om tijdens het achteruit inparkeren de muziek zachter te zetten, omdat je het anders niet goed ziet. Duh.

In welke punten herken jij jezelf? En heb je nog een guilty pleasure die echt niet mag ontbreken in dit rijtje? Laat het ons weten in een reactie, wie weet lees je ‘m dan de volgende keer terug in deze rubriek!

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

0 reacties

Join the club!

Treasure label gebruikt jouw e-mailadres om je updates, kortingen en nieuwtjes aan te bieden.