Menu / Zoeken
Instagram accounts waar je vrolijk van wordt

Instagram accounts waar je vrolijk van wordt

En.. heb jij jouw Instagram account flink opgeschoond naar aanleiding van onze Monday Challenge van vorige week? Mooi zo, dan heb je als het goed is nu een Instagram feed waar je vrolijk van wordt! Zelf heb ik mijn Instagram natuurlijk ook een grote schoonmaakbeurt gegeven en eens gekeken van welke accounts ik nu echt happy word. Natuurlijk deel ik die graag met jullie. Daarom in dit artikel: 3 feel good Instagram accounts die jij vast ook graag wil volgen!

@jenniefromtheblog

Oké we hebben oneindig veel redenen waarom je Jennie zou moeten volgen. 1. Jennie is een super lieve, knappe babe met een eigen bedrijf en blog 2. ze heeft een té schattige baby (lees: hond) genaamd Cody 3. ze heeft een fantastische kledingstijl (denk aan crop tops en vrolijke pakjes) 4. ze maakt prachtige foto’s 5. ze heeft onlangs het inspirerende e-book “How to win the gram” uitgebracht waarin ze al haar Instagram tips & tricks deelt 6. ze skate. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Je merkt het, we hebben een kleine girl crush op Jennie. En jij vast ook na het bekijken van haar Instagram account.

@sannyzoektgeluk

Eén blik op het account van Sanny en wij worden meteen vrolijk. Niet alleen van haar Instagram account trouwens, maar ook van haar Youtube video’s. Sanny is presentatrice en maakt Youtube video’s over geluk, persoonlijke groei en nu ook over zwanger zijn. Op haar Instagram account herinnert ze je eraan dat je vooral dankbaar en blij moet zijn met wat je hebt en deelt ze haar eigen geluksmomentjes. Zoals ze zelf zegt: bij mij schijnt de zon altijd! Heerlijk, zo’n positief mens in je feed. Volgen dus!

@thesocialgoodgirl

Amber is het gezicht achter @thesocialgoodgirl en groot Instagramliefhebber. Haar missie? Anderen helpen om échte klanten te krijgen op je Instagram account. Met vrolijke, kleurrijke foto’s geeft ze allerlei Insta tips en inspiratie op haar account, maar nog belangrijker: ze staat voor eerlijkheid en puurheid. 100% echt insta dus en geen neppe, perfecte plaatjes. Zoals ze zelf schrijft: “Waar geloof ik heilig in? De persoon die door de maatschappij als ‘lelijk’ bestempeld wordt en zelfverzekerd door het leven gaat, heeft het mooiste leven wat hij of zij kan leven. Want door je eigen verhaal, je eigen uiterlijk en je eigen psyche volledig te omarmen, ben je 100% echt. Fuck een #instaperfect leven. Hello 100% real life!” Amen! Dus ook als je niet bezig bent met het beter scoren op Instagram is Amber heel verfrissend om te volgen.

Kende jij deze Instagram accounts al? En van welke Instagrammers word jij helemaal vrolijk? Laat het ons weten in de comments!

BewarenBewaren

0 reacties

Join the club!

Treasure label gebruikt jouw e-mailadres om je updates, kortingen en nieuwtjes aan te bieden.