Menu / Zoeken
Jij bent awesome, omdat…

Jij bent awesome, omdat…

Jij bent awesome! Ja, jij ja. Grote kans dat jij het zelf nog niet helemaal in de gaten hebt, want veel vrouwen kunnen super kritisch zijn op zichzelf. Of misschien ben je gewoon heel bescheiden, dat kan ook. Hoe dan ook, wij geven je graag even een reminder. Dus hierbij: 3 redenen waarom jij geweldig bent! Jij bent awesome, omdat…

1. Jij perfect bent zoals je bent

Niet voor niets is ons motto: no one is you and that is your power. Het klinkt misschien cliché, maar het is écht zo. Niemand is zoals jij, jij bent namelijk 100% uniek (ja, zelfs als je onderdeel uitmaakt van een tweeling). Compleet met al jouw geweldige top kwaliteiten, maar ook de mindere eigenschappen en guilty pleasures. Accepteer deze flaws, in plaats van jezelf te focussen op alles wat beter kan. Niemand is perfect (nee ook Doutzen niet) en dat is maar goed ook, want dan zou de wereld er behoorlijk saai uitzien. Dus ga eens voor de spiegel staan en zie hoe mooi je bent. Focus je op alles waar je trots op bent, in plaats van alleen maar te kijken naar dat zogenaamde vetkwabje bij je buik. Jij bent namelijk prachtig! Ook zonder Photoshop en 5 Instagram filters. Juist zonder Photoshop en al die filters.

2.  Je altijd een keuze hebt

Je hebt altijd de mogelijkheid om een keuze te maken. In wat voor situatie dan ook. Geen zin in de verjaardag van die ene irritante oom? Dan ga je niet. Ongelukkig op je huidige werkplek? Dan ga je kijken naar een andere baan, er zijn genoeg mogelijkheden met jouw kwaliteiten! En kun je er echt niet onderuit om je verstandskiezen te laten trekken bij die enge tandarts? Dan heb je altijd nog de keuze hoe je daarmee omgaat. Nachtenlang wakker liggen of je niet druk maken en go with the flow. Want dat is waar jij in staat bent, je kunt jouw gedachten helemaal zelf bepalen!

3. Je anderen blij maakt

Je hebt het misschien niet altijd door, maar jij maakt een heleboel mensen in jouw omgeving happy. En daar hoef je niet eens iets bijzonders voor te doen. Wat zou jouw beste vriendin bijvoorbeeld zonder jouw luisterend oor moeten? Of jouw vriend zonder jouw hilarische grappen? Besef eens wat jij betekent voor je vrienden, vriend(in) en familie. Ook al ervaar je het misschien niet altijd even sterk, jij maakt anderen in jouw omgeving heel gelukkig door er simpelweg te zijn. Hoe awesome is dat?

BewarenBewaren

0 reacties

Join the club!

Treasure label gebruikt jouw e-mailadres om je updates, kortingen en nieuwtjes aan te bieden.