Menu / Zoeken
Jullie allergrootste Instagram irritaties (deel 2)

Jullie allergrootste Instagram irritaties (deel 2)

Twee weken geleden vroegen we jullie via Facebook en onze Instagram Stories naar jullie allergrootste Instagram irritaties. In deel 1 heb je al een top 10 van jullie grootste Instagram irritaties kunnen lezen. Het follow-unfollow spelletje, onrealistische workout posts, mega lange Instagram Stories, mensen die doen alsof ze influencers zijn… maar dat was nog lang niet alles! Onze inbox ontplofte namelijk met zoveel (grappige) reacties, dat we hebben besloten om een deel 2 te schrijven. Dus hierbij: jullie allergrootste Instagram irritaties part 2.

Jullie allergrootste Instagram irritaties deel 2

1. Mensen die in een Pod zitten, oftewel: een privé groep van 10 tot 15 (of zelfs meer) Instagrammers die continu bij elkaar reacties achterlaten om zo het Instagram algoritme te omzeilen. Alles om een like of een comment binnen te slepen…

2. Bots die standaard reacties plaatsen. Liever 1 echte gemeende reactie dan 1000 van die nietszeggende spam reacties.

3. Foto’s die bewerkt zijn tot een soort ideale wereld. Travelblogger Aniek Rooderkerken van Travelwriter.nl zegt hierover:

“Ik ben pas in Noord Zweden geweest, maar als ik hier dan op Insta foto’s van zie herken ik de plekken bijna niet. Ze zijn zo opgepoetst en geperfectioneerd. Als je alleen die foto’s ziet valt de bestemming ook tegen als je er later daadwerkelijk naartoe gaat…”

4. Instagram Stories met shoutouts naar andere Instagram accounts.

5. Verkeerde hashtags gebruiken met spaties ertussen, bijvoorbeeld # ennoying

6. Super geforceerde poses zoals de “Jawline” en “Big lips”. We kennen er allemaal wel een paar…

7. “Bewerkte bikinifoto’s!!!!! Fake fake fake!”

8. Mensen die op een festival zijn en de heeeele dag hun stories bijhouden door zichzelf te filmen.. Ga dansen!! – blogger Kelsey van Kuukskes.nl

9. Een foto op Instagram Stories van iemand die net al je foto’s heeft geliked en die persoon daarvoor dan bedanken (kots).

10. Voornamelijk mensen met een celeb status, die de hele dag door vloggen over van alles! #idontcare

Bij het lezen van al jullie Instagram irritaties konden wij alleen maar hard ja-knikken achter onze computer! Nu zijn we natuurlijk wel heel benieuwd:

Wat is jouw allergrootste Instagram irritatie?

0 reacties

Join the club!

Treasure label gebruikt jouw e-mailadres om je updates, kortingen en nieuwtjes aan te bieden.