Menu / Zoeken
Interieur: kantoor inspiratie ☆ Kleur, kleur en nog eens kleur!

Interieur: kantoor inspiratie ☆ Kleur, kleur en nog eens kleur!

Kleurrijke kantoor inspiratie

Hard werken kun je natuurlijk veel beter als je werkplek er een beetje leuk uitziet. Heb jij een eigen bedrijf en ben je zo’n lucky bastard met een eigen (thuis)kantoor? Dan is aan jou de belangrijke taak om deze ruimte zo tof en inspirerend mogelijk in te richten natuurlijk! Je brengt hier immers heel wat uurtjes door en een inspirerende werkplek zorgt voor extra motivatie én creativiteit. Maar wist je ook dat je (onbewust) door kleur wordt beïnvloed? Hoog tijd dus voor wat fijne, kleurrijke kantoor inspiratie! Verder scrollen is wel op eigen risico, de kans is namelijk groot dat je hierna je kantoor een rigoreuze make-over wil geven. Just saying.

Powerful pink

We beginnen meteen met onze lievelingskleur: pink! We snappen dat dit misschien een lastige kantoorkleur is als je zit opgescheept met mannelijke collega’s. Maaaar… laat roze nou net staan voor harmonie. De kleur verbindt mensen met elkaar en is dus perfect voor als je klanten op kantoor ontvangt en voor werkplekken waar veel samen wordt gewerkt. Dat is toch een perfect argument voor wat meer roze op de werkvloer? Geen man die daar nee tegen kan zeggen ;-).

Kantoor inspiratie: powerful pinkOrange is the new black

Alle creatievelingen opgelet, oranje is namelijk dé kleur voor jouw kantoor! Misschien niet de eerste kleur waar je aan denkt bij het inrichten van je kantoor, maar oranje stimuleert je creativiteit en zorgt ervoor dat je lekker productief kunt zijn. We snappen dat je een compleet oranje interieur misschien wat te heftig vindt. Kijk daarom eens naar toffe accessoires in deze kleur, zoals oranje kussens, potjes of opbergdozen. Of verf één muur in een mooie licht oranje kleur. Perfect voor een happy workspace!

Kantoor inspiratie: orange is the new black

Urban jungle

Goed nieuws voor alle plantenlovers onder ons: groen werkt stressverlagend en maakt je lekker rustig. Goed excuus om je kantoor helemaal vol te proppen met leuke planten en cactussen. Of om de muur te behangen met jungle behang, zoals wij hebben gedaan in ons kantoor. Need we say more?

Kantoor inspiratie: urban jungle

Feeling blue

Ben jij snel afgeleid? Ren dan snel naar de bouwmarkt voor een pot blauwe verf, want blauw op de muren geeft je meer concentratie! Deze kleur prikkelt je hersenen en geeft daarnaast een betrouwbaar gevoel. Handig voor als je ook klanten ontvangt op kantoor. Dus hup, verfkwast in de aanslag en sauzen maar!

Kantoor inspiratie: feeling blue

Welke kleur overheerst er in jouw kantoor? 

Bron beelden: Pinterest

BewarenBewaren

BewarenBewaren

0 reacties

Join the club!

Treasure label gebruikt jouw e-mailadres om je updates, kortingen en nieuwtjes aan te bieden.