Laura Olijslagers

Instagram: @lauraolijslagers

Vertel eens wat meer over jezelf!
Mijn naam is Laura Olijslagers, ik ben 22 jaar oud en woon bij mijn ouders in Kaatsheuvel. Ik studeer International Lifestyle in Tilburg en ben daar vooral bezig met het onderzoeken van trends binnen alle lifestyle sectoren (food, health, living, leisure, human movement en appearance) en het ontwikkelen van concepten die de kwaliteit van leven verbeteren. Naast mijn studie hou ik me bezig met allerlei creatieve dingen, zoals handettering en tekenen maar ik vind het ook heerlijk om soms gewoon even helemaal niks te doen. Ik geniet enorm van tijd doorbrengen met vriendinnen en familie, zoals samen lunchen of op stap gaan. Daarnaast sport ik nog ongeveer drie keer in de week (hardlopen, personal training en paaldansen). Behoorlijk druk dus, maar ik vind het ook wel fijn om lekker bezig te zijn.

Ik schrijf graag over:
Mindset gerelateerde onderwerpen. Ik haal heel veel informatie uit onder andere boeken en podcasts en daar staan soms zulke fijne dingen in dat ik die graag met iedereen wil delen! Met een goede mindset kun je zoveel meer behalen dan je in eerste instantie denkt. Daarnaast heb ik een grote interesse in alles wat ook maar met voeding te maken heeft. Voornamelijk het eten zelf, ik probeer graag nieuwe dingen. Ook ben ik door mijn opleiding veel bezig met trends en ook daar is zo ontzettend veel over te schrijven. Aan input dus geen gebrek!

Mijn motto: ‘’I’m in charge of how I feel and today I’m choosing happiness.’’ Ik zeg altijd zo: je hebt niet in de hand wat er met je gebeurd of wat je overkomt, maar wel hoe je daar mee omgaat. Ik probeer zo veel mogelijk dingen om te zetten in iets positiefs. Oké, dat lukt echt niet altijd, maar vaak wel.

Mijn ultieme guilty pleasure is:
Wanneer ik in een winkel, op een feestje of op een festival ben waar ze gratis eten uitdelen even stiekem twee keer langs lopen. I mean: hello, free food?!

Ik kan echt niet leven zonder:
Muziek. Ik heb voor bijna iedere gemoedstoestand wel een playlist. Ik reis gemiddeld twee uur per dag en moet dan echt muziek luisteren zodat mijn gedachten afdwalen, anders duurt het veel te lang.

Ik heb een hekel aan:
Mensen die altijd overal het negatieve van inzien, het leven is al moeilijk genoeg! Of aan mezelf, als ik heel vriendelijk ‘jij ook!’ roep als de ober me smakelijk eten wenst. *facepalm*

Dit is mijn favoriete shirt of sweater uit de Treasure collectie:
De Serial Chiller sweater, omdat het echt belangrijk is om soms ook gewoon even helemaal niks te doen! En de de Good Food Good Mood sweater, die past immers goed bij mijn liefde voor eten en de sweaters lijken me super chill voor bijvoorbeeld de lange vluchten die ik ga maken.