Menu / Zoeken
Liefde voor tassen

Liefde voor tassen

Door: Susan Jansen

Dit artikel is een ode aan het allerleukste, schattigste, vrolijkste tasje van de wereld: de Furla Metropolis Mini. Wat stond die al lang op mijn wishlist zeg. Eind vorig jaar heb ik ‘m dan eindelijk besteld na het vinden van een nieuwe baan. Dat vond ik wel een cadeau(tje) waard! Ik was al langere tijd aan het overwegen voor welke kleur ik zou gaan kiezen, want hij is er in werkelijk waar alle kleuren van de regenboog. Uiteindelijk ging ik voor de kleur Orchidea: knalroze. Want zeg nou zelf, dat staat gewoon overal mooi bij en geeft elke look een goeie boost. Ik bestelde het tasje online, maar zag ‘m een aantal maanden later voor een stuk minder in het Designer Outlet Roermond staan. Zeker een aanrader dus om daar eens een kijkje te nemen in de Furla winkel als je overweegt iets van dit merk aan te kopen.

Zoals de naam al doet vermoeden: het tasje is mini! Toch past er voor mij persoonlijk alles in wat ik nodig heb. So what’s in my bag? Een klein flesje water, telefoon, lippenstift, kauwgom, pinpas en sleutels. Je hele portemonnee zou ook kunnen, maar dan moet je helaas wel het flesje water skippen. Klein maar fijn toch? En ook niet geheel onbelangrijk: hoe instaproof is dit snoepje? Een statement bij al je outfits, in de hotspot waar je aan het lunchen bent of in een kleurrijke flatlay.

Maar pas op! Het Furla virus gaat kriebelen als je er eenmaal eentje in de kast hebt staan. Ik heb dan ook een jaar na mijn aankoop van de knalroze een nieuwe kleur op het oog. Jullie mogen raden welke 😉 Tijdens de december maand ga ik een bezoekje brengen aan het Designer Outlet, wat dan helemaal in de kerstsfeer gestoken en erg gezellig is. Nu maar hopen dat mijn droom Furla in de winkel op me staat te wachten. Een fantastisch kerstcadeau om onder de kerstboom te leggen, vinden jullie niet?

Mocht je op zoek zijn naar een leuke statement bag met een iets vriendelijker budget, neem dan eens een kijkje tussen de geweldige nieuwe dierenprint tassen collectie van Treasure label! Stuk voor stuk uniek en met veel liefde gemaakt in India. Hoe meer tassen er worden verkocht, hoe meer werkgelegenheid er gecreëerd kan worden in gebieden waar dat het hardst nodig is. Erg mooi dat je door de aankoop van zo’n tas bijdraagt aan een betere toekomst voor de mensen die ze maken.

De Mira bag is mijn favoriet, welke zou jij kiezen?

0 reacties

Join the club!

Treasure label gebruikt jouw e-mailadres om je updates, kortingen en nieuwtjes aan te bieden.