Menu / Zoeken
Welkom op jouw happy place!

Welkom op jouw happy place!

Huh, what happened? Horen we je denken. Klopt, Treasurelabel.nl ziet er nu iets anders uit dan dat je gewend bent. De website heeft inderdaad een kleine make-over ondergaan. Waarom? Omdat we nog zo veel meer te bieden hebben dan alleen een webshop! Happy vibes verspreiden is wat we het allerliefste doen. Jou een dikke vette smile op je gezicht bezorgen. Natuurlijk deden we dat al met onze Treasure collectie vol grappige, herkenbare designs, maar we hebben nog zoveel meer ideeën! Na een flinke brainstorm sessie is Treasure label 2.0 geboren: een platform waar positive vibes worden verspreid door middel van inspirerende artikelen en kleding waarvan jij elke dag een glimlach op je gezicht krijgt!

Maar wat houdt dat dan precies in?

Simpel, naast onze Treasure collectie vind je vanaf nu elke week inspirerende artikelen met een flinke dosis humor om jouw leven nog nét een beetje leuker te maken! Heb jij soms ook wel eens het gevoel dat jouw leven maar saai is als je door jouw Instagram feed scrollt? Al die perfecte breakfast bowls, #fitgirls, jaloersmakende vakantiefoto’s, succesverhalen van girlbosses… Om moe van te worden toch?

Het lijkt wel alsof tegenwoordig alles zo perfect mogelijk moet zijn: op Instagram delen we alleen de highlights van ons leven en photoshoppen we hier en daar een paar vetkwabjes weg. Maar waarom eigenlijk? Jij bent namelijk 100% uniek. Compleet met al jouw goede, maar ook mindere eigenschappen en guilty pleasures (hello onweerstaanbare snacks!). En dat is helemaal oké. Sterker nog, dat is top! Want:

NO ONE IS YOU AND THAT IS YOUR POWER.

Lees de vorige zin nog maar eens een paar keer. Om er zeker van te zijn dat je dit ook echt doet komt ‘ie hier nog een keer: no one is you and that is your power. Jij bent dus precies goed zoals je bent. Ja, jij! Droom je stiekem van een fit body maar lig je liever met een dekentje op de bank je favoriete Netflix serie te kijken? Do what makes you happy. Ben je super onhandig waardoor je in een restaurant altijd wel een vork of glas van tafel laat vallen? Who cares. Dit platform is een friendly reminder dat je trots mag zijn op wie je bent! Inclusief alle flaws, die maken jou juist uniek.

Zie dit stukje internet als jouw happy place waar je elke week terecht kunt om even te lachen en relaxen. Dit platform is namelijk all about YOU! We willen je er elke dag weer aan herinneren dat je trots mag zijn op wie je bent. Ook als je even een baaldagje hebt. Juist als je last hebt van een dipje zijn we er voor je. Zo hebben we een aantal vaste rubrieken in het leven geroepen:

Hé het is oké….
In deze artikelen vind je herkenbare acties en guilty pleasures waarvoor je je écht niet hoeft te schamen.
 Misschien dacht je dat het gek is dat je dolgelukkig wordt als iemand even op je rug krabt of dat je de enige bent die het nooit bij één snack kan laten. Nope, you’re not crazy.

Guilty pleasure columns
Over guilty pleasures gesproken.. in deze rubriek zal elke keer een andere happy girl vertellen over haar ultieme guilty pleasure. Smullen! Heb jij toevallig zelf een geweldige guilty pleasure die je graag met ons wil delen? Mail ons dan zeker even en wie weet sta jij binnenkort dan wel te shinen op dit platform.

Behind the brand
Om de twee weken laten we je zien wat we zoal uitvreten op een dag. Een kijkje achter de schermen dus. Hoe ziet ons kantoor eruit? Hoe komen de Treasure collecties tot stand? Wat komt er allemaal kijken bij het runnen van een kledinglijn én inspiratie platform? We houden je via deze rubriek op de hoogte van alles rondom ons merk!

Monday Challenge
Elke maandag beginnen we de week met een mini opdracht die jouw week leuker gaat maken. Thank us later.

Onze missie? Jouw leven elke dag nét een beetje leuker maken en jouw zelfvertrouwen een flinke boost geven!

Door middel van inspirerende artikelen met een flinke dosis humor en onze Treasure collectie vol met grappige, herkenbare designs gaan wij jou er elke dag aan herinneren hoe awesome jij bent! En nee.. we laten je niet zonder glimlach gaan. Pinky promise.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

0 reacties

Join the club!

Treasure label gebruikt jouw e-mailadres om je updates, kortingen en nieuwtjes aan te bieden.