Menu / Zoeken
Outfit inspiratie voor een tropische vakantie

Outfit inspiratie voor een tropische vakantie

Heb jij deze zomer een fijne vakantie op de planning staan? En dan niet naar de Noordpool, maar naar een tropische bestemming met zon, zee, strand en palmbomen? Mooi! Dan hebben we namelijk wat leuke outfit inspiratie voor je. En aangezien wij altijd een halve dag bezig zijn met het inpakken van onze koffer (want 15 kilo is natuurlijk veel te weinig), dachten we dat jij vast ook wel wat hulp kunt gebruiken. Want je wil natuurlijk wel een beetje matchen met die tropische omgeving op vakantie. Dus daarom in dit artikel: twee outfits die eigenlijk niet in jouw koffer mogen ontbreken!

Outfit 1: ticket to the tropics please

Onze tip voor deze zomer? Mix allerlei prints met elkaar! Het enige waar je naar hoeft te kijken is of de kleuren wel een beetje met elkaar matchen, verder kun je helemaal losgaan. Wij zijn dan ook helemaal gek op dit lookje met het Sweet Heart t-shirt en de exotische flower rok. Doordat het blauw van de rok ook weer als detail in de leopard tas terugkomt matchen al deze prints prima met elkaar. Draag er een paar kleurrijke sandaaltjes (of basic witte All Stars voor een flinke wandeltocht) onder en jouw tropical look is compleet!

Outfit 2: sterren zoeken

Ben jij niet zo van de kleurexplosies? Don’t worry, ook dan hebben we een leuke zomerse look voor je. Deze outfit is zwart wit, maar toch lekker tropisch door de luchtige materialen. Hebben? Het zwierige stars rokje shop je ook gewoon in onze webshop! Ideaal voor over je bikini naar het strand én ’s avonds kun je meteen aanschuiven bij het diner als je je slippers inruilt voor nettere sandalen of (slee)hakken.

Welke look vind jij het leukst: outfit 1 of outfit 2? En welk kledingstuk (behalve je bikini dan, duh) gaat er deze zomer sowieso met jou mee op reis?

BewarenBewaren

0 reacties

Join the club!

Treasure label gebruikt jouw e-mailadres om je updates, kortingen en nieuwtjes aan te bieden.