Kristel de Bie - owner & founder Treasure label
Kristel de Bie – owner & founder Treasure label

Zoals Bruno Mars al zingt: Treasure, that is what you are! En wij zijn het helemaal met hem eens. Tegenwoordig moet alles zo perfect mogelijk zijn: op Instagram delen we alleen de highlights van ons leven en photoshoppen we hier en daar een paar vetkwabjes weg. Maar waarom eigenlijk? Jij bent namelijk 100% uniek. Compleet met al jouw goede, maar ook mindere eigenschappen en guilty pleasures (hello onweerstaanbare snacks!). En dat is helemaal oké. Sterker nog, dat is top! Want:

No one is you and that is your power.

Met onze Treasure collectie willen we je er elke dag weer aan herinneren dat je trots mag zijn op wie je bent! Schreeuw het van de daken, deel schaamteloos een niet zo awesome selfie en kies jouw favoriete shirt of sweater uit onze collectie om aan de wereld te laten zien wie je bent.

Alle items uit de Treasure collectie bevatten grappige, herkenbare designs en zijn ontworpen met een dikke vette knipoog. Positive vibes verspreiden is wat we het liefst doen, zodat jij elke dag weer met een glimlach op je gezicht ertegenaan kan.

Treasure is voor iedereen die:

☆ Zichzelf niet al te serieus neemt

☆ Geen perfecte Instagram feed heeft en hier helemaal oké mee is

☆ Stiekem (of niet zo stiekem) ook van lekkere snacks houdt

☆ Het leven als een feestje ziet

Herken jij jezelf hier ook in? Dan ben je vast dol op onze nieuwe collectie! Enne.. vergeet je na het shoppen jouw favoriete Treasure item niet te delen op social media met de hashtag #treasuretalk? De tofste foto’s delen we op onze social media en onze speciale Treasure pagina!

Hope to see you soon!

P.S. Meer weten over het gezicht achter Treasure label? Volg mij op mijn blog Styledbykris.nl