Ga naar hoofdinhoud
GRATIS VERZENDING binnen 1-2 werkdagen | Van elke tas is er maar één! | Kies hier jouw gratis cadeau 🎁

Panterprint tassen met leer leftovers

Word jij ook helemaal wild van alles met panterprint? Join the club! Wij zijn gek op dit printje. Onze collectie bestaat dan ook niet voor niets uit een heleboel toffe panterprint tassen. En het leuke is: alle tassen zijn (grotendeels met de hand) gemaakt van leer leftovers. Hierdoor is het onmogelijk om dezelfde tassen te maken en zijn alle panterprint tasjes dus 100% uniek! 

Eye-catching panterprint tasjes

Zie jij bij panter tassen nu meteen een fout Nel Veerkamp beeld voor je? Don’t worry! Je kunt een panterprint schoudertasje natuurlijk ook perfect combineren met een basic zwarte outfit of neutrale beige tinten. Super tof juist, want dan springt de tas er helemaal uit! Of je nu van kleur houdt of jouw outfit liever neutraal houdt, een panterprint schoudertasje maakt elke outfit helemaal af!

Fairtrade panter tassen

Om zoveel mogelijk toffe, unieke panterprint tassen aan onze collectie toe te kunnen voegen werken we samen met onafhankelijke ateliers in India. Hier worden alle panterprint tasjes door volwassen ambachtslieden gemaakt. Zo maken we jou niet alleen happy met een unieke panterprint tas, maar helpen we deze ateliers ook te groeien. Hoe meer panter tassen er verkocht worden, hoe meer werk er voor hen is. Op die manier kunnen we er samen dus voor zorgen dat er meer banen worden geschept in gebieden waar dit het hardst nodig is. Hoe mooi is dat?!

Bekijk alle tassen

Maar welke panterprint tas moet ik nu kiezen?

Elk panterprint tasje uit onze collectie is dus fairtrade. Maar.. welke moet je nu kiezen? Al die panterprint tassen geven ons als echte leopard lovers natuurlijk best wat keuzestress. Om de keuze misschien iets makkelijker te maken is onze tassen collectie ingedeeld in verschillende modellen. Op de “Dierenprint tassen” pagina vind je ze allemaal op volgorde van klein naar groot. Elke panter tas binnen elk model heeft weer een andere samenstelling qua kleuren en materiaal leer. Zo heb jij dus altijd een unieke tas die verder niemand anders heeft!

Alles wat je verder nog moet weten over de fairtrade panterprint tassen

Ook handig om te weten: alle panterprint tasjes zijn gevoerd en de meesten (op de twee kleinste modellen na) hebben extra vakken en een ritsvak aan de binnenzijde. Meer dan genoeg ruimte voor al jouw dagelijkse essentials dus! Daarnaast heeft elke tas een lang, verstelbaar hengsel.

Heb jij een bepaalde tas op het oog, maar vraag je je af hoe hij er aan de binnenkant uitziet? Of twijfel je of de panter tas wel groot genoeg is voor al jouw essentials? Neem dan gewoon even contact met ons op! We helpen je graag bij de keuze voor jouw favoriete panterprint tas!

Shop panterprint tassen

Favoriete panterprint tassen:

Dierenprint tassen icons

Good to know

Gratis verzending

Bij bestellingen binnen Nederland

Gratis cadeau

Kies jouw favoriete cadeau

Fair trade tassen

Handgemaakt & van restleer

100% uniek

Elke tas maar één exemplaar

JOIN THE CLUB!

Van elke Treasure tas is er maar één. Wil jij zeker weten dat jouw favoriete tas niet aan je neus voorbij gaat? Volg Treasure label dan op WhatsApp en ben als allereerste op de hoogte van alle nieuwe fairtrade tassen én exclusieve acties (die alleen in dit kanaal gepost worden).

Volg Treasure label op WhatsApp

Vergeet niet om op "Volg" te klikken rechtsboven in het WhatsApp kanaal en daarna de meldingen aan te zetten door op het belletje 🔔 te klikken.

Zoeken