Wij doen er natuurlijk alles aan om jouw pakketje zo snel en goed mogelijk bij je af te leveren. Is het item toch niet helemaal wat je in gedachten had of is de maat niet goed? Jammer, maar dat kan gebeuren. Retourneren is heel simpel. Je kunt jouw bestelling binnen 14 dagen (op eigen kosten) terugsturen naar:

Treasure label
Beethovenstraat 6
5171 BT Kaatsheuvel

Bij jouw bestelling zit een retourformulier. Stuur dit retourformulier met jouw bestelling mee terug. Zodra we jouw pakket retour hebben ontvangen, storten we nog dezelfde dag het bedrag naar je terug! Dit zal binnen een dag / enkele dagen weer op je rekening staan (dit is afhankelijk van jouw bank).

De retourzending dient binnen de afgesproken tijd in originele staat retour bij ons te zijn, dat betekent met kaartjes, goed verpakte verpakking en de kleding mag niet gebruikt zijn.

Bij het retourneren van SALE items krijg je een kortingscode ter waarde van het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) die 1 jaar geldig is. Let op: dit geldt alleen voor afgeprijsde artikelen uit de SALE, bij producten die zijn besteld met het gebruik van een kortingscode krijg je het aankoopbedrag natuurlijk wel retour gestort.

Voorwaarden:

  • Producten mogen niet beschadigd, gewassen, gedragen of gebruikt zijn. De producten dienen in de originele staat mét kaartjes retour te worden gestuurd.
  • De verzendkosten van het terugsturen zijn voor eigen rekening.
  • Producten dienen binnen 14 dagen geretourneerd te zijn, anders kunnen we deze helaas niet meer accepteren.

Let op: een e-book kan niet geretourneerd worden!