skip to Main Content

Shoppen op afspraak

Wil je de tassen in real life bekijken, voelen en shoppen? Dat kan in onze showroom in Gorinchem!

Yay leuk nieuws: vanaf nu kun je jouw unieke Treasure tas ook in real life komen shoppen in onze showroom! De showroom is gevestigd in het leukste straatje in het centrum van Gorinchem, namelijk de Langendijk. Vanuit deze locatie wordt de webshop gerund, dit is dus geen winkel met vaste openingstijden. Op maandagochtend, dinsdag en woensdag kun je vaak gewoon binnenlopen als ik er ben (maar check het altijd nog even bij mij van tevoren door me even een DM of mailtje te sturen).

Shoppen op afspraak is ook mogelijk! Dit kan vanaf 5 personen. Vul het formulier hieronder in, dan prikken we snel een datum samen voor een gezellige shopping avond of middag!

TIP: Gorinchem is door de ANWB zelfs uitgeroepen tot allermooiste vestingstad van Nederland, dus maak er meteen een gezellig dagje uit van! Je kunt hier heerlijk lunchen bij de leukste koffietentjes en ook voor het diner zijn er talloze hippe, lekkere restaurants. Je mag me natuurlijk altijd om tips vragen ;-).

Nog wel even goed om te weten: in de showroom staat een andere collectie dan de tassen die online staan. Hier vind je dan ook niet alle 22 verschillende modellen. De tassen uit de webshop worden namelijk vanuit een andere locatie verzonden. In Gorinchem vind je dus altijd een compleet nieuwe collectie! Wil je komen shoppen, maar heb je een bepaalde tas uit de webshop het oog? Laat dat dan hieronder meteen even weten in het contactformulier. Dan zorgen we ervoor dat de tas ook in de showroom is als je langskomt.

Ik kom shoppen!

Wil je graag met een vriendinnengroep komen shoppen? Vul dan hieronder het contactformulier in, dan gaan we samen een datum prikken voor een gezellige shopping avond (of middag)! Uiteraard wordt er ook voor een hapje en drankje gezorgd 🙂

Let op: een privé shopping middag of avond kunnen we organiseren vanaf 5 personen.

  Adres: Langendijk 62 in Gorinchem

  Good to know

  Gratis verzending

  Bij bestellingen binnen Nederland

  Gratis cadeau

  Kies jouw favoriete cadeau

  Fair trade tassen

  Handgemaakt & van restleer

  100% uniek

  Elke tas maar één exemplaar

  Join the club!

  De nieuwste dierenprint tassen, toffe acties en een kijkje achter de schermen in je mailbox ontvangen? Vul hier dan je e-mailadres in en join the club!

  Zoeken