Ga naar hoofdinhoud
GRATIS VERZENDING binnen 1-2 werkdagen | Van elke tas is er maar één! | Kies hier jouw gratis cadeau 🎁

Heb jij een vraag over de Treasure collectie? Grote kans dat jouw vraag hieronder beantwoord wordt!

Ik heb een leuke tas gezien, maar nu is deze uitverkocht. Komt de tas nog terug?

Nee, omdat alle tassen van restleer gemaakt worden is elke tas uniek. Van elke tas is er dus echt maar één! Dezelfde tas zal dus nooit meer terug in de collectie komen, maar hierdoor heb je dus wel altijd een unieke tas die verder niemand anders heeft! En gelukkig wordt de webshop elke week aangevuld met toffe, nieuwe tassen 🙂

Waar kan ik de binnenkant van de tassen zien?

Op de Dierenprint tassen pagina vind je van elk model een foto van de indeling aan de binnenkant. Alle verschillende modellen hebben dezelfde indeling aan de binnenkant (dus alle Maya bags hebben bijvoorbeeld 3 vakken, de Mira bags één vak etc.). Dit vind je ook terug in de beschrijving op elke productpagina.

Kan ik de tassen ergens in het echt bekijken?

Yes! Je kunt onze tassen komen bekijken in de showroom in het centrum van Gorinchem. Shoppen is mogelijk op afspraak of loop gezellig binnen als ik er ben (dit kun je van tevoren altijd even bij mij checken door een DM of mailtje te sturen). Wel goed om te weten: in de showroom vind je een andere collectie dan de tassen die online staan. Check deze pagina voor meer informatie.

Ook is het mogelijk om de Treasure tassen bij een van onze verkooppunten te shoppen. Check deze pagina voor het dichtstbijzijnde verkooppunt.

Hebben jullie ook cadeaubonnen?

Yes! Na veel vragen van jullie is het nu mogelijk om een cadeaubon te kopen! De cadeaubon vind je op deze pagina.

In welke tassen past een flesje water?

In de tien grootste modellen past een 500 ml flesje water. Dat zijn de Multicolor Balu, Animal Mela, Animal Nila, Animal Maya, Animal Daya, Multicolor Latika, Multi Wear Tanvi, Backpacks, Multicolor Shoppers en Laptop bags.

Van welk soort leer zijn de tassen gemaakt?

Alle tassen van Treasure label zijn gemaakt van restleer, dus overgebleven stukken leer die door de grote fabrieken weg worden gegooid. Hierdoor bestaat elke tas uit verschillende stukken leer en is elke tas uniek. De leersoort is geitenleer.

Ik vind het moeilijk om de grootte van de tassen in te schatten. Hoe kan ik dat zien?

In het menu vind je alle modellen op volgorde van klein naar groot. Op elke productpagina vind je de exacte afmetingen van elke tas. Ook op deze Dierenprint tassen pagina vind je een compleet overzicht van alle modellen op volgorde van klein naar groot. Hierbij vind je ook alle afmetingen en een omschrijving van wat er ongeveer in elk model past, handig hè? 🙂

Zijn de dierenprints van echte dierenhuiden gemaakt?

De vachtjes op de tassen zijn van geitenhaar en de dierenprints zijn hier vakkundig op bedrukt. De panterprints zijn dus niet van een echte panter 😉

Heb je nog tips voor het onderhoud van de tassen?

Je kunt de tassen het beste even inspuiten met leerspray (dat je ook voor leren schoenen gebruikt). Tip: spuit niet op het vachtje.

Zit er garantie op de tassen?

We bieden een garantie van 3 maanden na de aankoop van de tas. Heb je een klacht en jouw tas dus minder dan 3 maanden in huis? Stuur dan even een mailtje naar info@treasurelabel.nl met jouw klacht en foto’s van de klacht. Dan zoeken we samen naar een passende oplossing. Slijtageplekken kunnen helaas niet worden vergoed.

Kan ik de tas eventueel omruilen?

Ja hoor, je kunt de tas altijd binnen 14 dagen omruilen of retourneren.

Andere vraag?

Alle informatie over de verzendkosten, levertijd, betaling en retourneren vind je terug op deze pagina’s:

Verzendkosten & Levertijd

Betalen

Retourneren

Good to know

Gratis verzending

Bij bestellingen binnen Nederland

Gratis cadeau

Kies jouw favoriete cadeau

Fair trade tassen

Handgemaakt & van restleer

100% uniek

Elke tas maar één exemplaar

JOIN THE CLUB!

Van elke Treasure tas is er maar één. Wil jij zeker weten dat jouw favoriete tas niet aan je neus voorbij gaat? Volg Treasure label dan op WhatsApp en ben als allereerste op de hoogte van alle nieuwe fairtrade tassen én exclusieve acties (die alleen in dit kanaal gepost worden).

Volg Treasure label op WhatsApp

Vergeet niet om op "Volg" te klikken rechtsboven in het WhatsApp kanaal en daarna de meldingen aan te zetten door op het belletje 🔔 te klikken.

Zoeken