Droom jij van een eigen webwinkel beginnen?

Met dit e-book kun je jouw eigen (mode) webwinkel beginnen in 10 stappen!

Waarschijnlijk ken je het wel, je struint al uren door de stad op zoek naar hét perfecte jurkje voor die ene bruiloft of verjaardag. Je hebt precies in je hoofd hoe de jurk eruit moet zien, maar je komt hem nergens tegen. Ook na uren online scrollen in verschillende webshops kun je niet vinden wat je zoekt. Stiekem droom je al een tijdje van een eigen webwinkel beginnen waar je alleen maar items verkoopt die jij geweldig vindt. Nieuwe kleding inkopen voor jouw webwinkel, toffe foto’s maken, social media, bestellingen inpakken. Dreamjob! Alleen… heb je geen idee waar je moet beginnen.

Webwinkel beginnen: jouw guide naar een eigen webshop

Webwinkel beginnen in 10 stappen!
Is bovenstaande herkenbaar? Dan is het e-book “Jouw eigen (mode) webshop in 10 stappen” alles wat je nodig hebt! In deze guide krijg je uitgebreid antwoord op de meest gestelde vragen als:

  • Hoe kan ik een eigen webwinkel beginnen?
  • Hoe kan ik me onderscheiden van alle andere webwinkels?
  • Hoe moet ik een webwinkel bouwen?
  • Waar kan ik kleding inkopen voor mijn webwinkel?
  • Hoe kan ik tegen de laagste kosten bestellingen verzenden?
  • Hoe zorg ik voor naamsbekendheid voor mijn webwinkel?

Aan het einde van de 10 stappen staat jouw eigen webshop online en ben je helemaal klaar voor jouw droombaan: het runnen van jouw eigen webwinkel!

Shop e-book voor maar €14,95!

Kleding inkopen voor jouw webshop

Verreweg de meest gestelde vraag is: waar kan ik kleding inkopen voor mijn webshop? Als je een eigen webwinkel gaat beginnen is een goede collectie natuurlijk heel belangrijk. Je wil de leukste en populairste kleding inkopen voor jouw webshop, alleen: waar haal je die in hemelsnaam vandaan?

De meeste webwinkel eigenaressen verklappen natuurlijk niet zomaar waar ze hun “secret stash” vandaan halen. Ook online kun je er maar weinig over vinden. Kleding inkopen is naast de allerleukste job ever, ook heel hard werken. Er zit vaak uren zoekwerk in en als je dan een paar goede inkoopadressen hebt gevonden wil je natuurlijk niet dat andere webshops precies hetzelfde gaan verkopen. Over kleding inkopen voor je webshop wordt daarom vaak wat geheimzinnig gedaan. Tot nu dan!

Adressen voor kleding inkopen

In het e-book “In 10 stappen jouw eigen mode webshop” wordt precies uitgelegd hoe het inkoopproces werkt én waar je jouw collecties accessoires en kleding kunt inkopen. Alle inkoopadressen in Nederland én het buitenland waar iedereen altijd zo geheimzinnig over doet vind je dus in dit e-book. Compleet met adressen, openingstijden en tips! Hoe handig is dat?

Wil jij dit jaar jouw eigen webwinkel beginnen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan is dit e-book dus alles wat je nodig hebt!

Shop e-book

Reviews e-book

Mijn naam is Esra en ik ben de eigenaresse & creator van NOIR the label, een webshop met on-trend sieraden en accessoires. Ik heb wel vaker e-books gelezen over het opzetten van een webshop en dacht dan op de laatste pagina: maar wat heeft dit nu concreet opgeleverd aan nieuwe informatie of inspiratie? Bij dit e-book lag dat anders, het was net dat laatste zetje wat ik nodig had om de grote stap te durven zetten. Het boek is verdeeld in 10 stappen en deze zijn echt heel inspirerend, eerlijk & waardevol. Ik heb hier dan ook echt inzichten kunnen halen die voor mij nieuw waren en op iedere pagina – waarvan de lay-outs on point zijn – steekwoorden op een notitieblokje naast me gekrabbeld. Vooral stap 8: “Verstuur geen bestellingen, maar cadeautjes” is iets waar ik met mijn eigen webshop NOIR the label volledig achter sta en wat mijn visie hierop alleen maar heeft bevestigd en versterkt. Een echte aanrader! 

Esra

Heel toevallig kwam ik afgelopen week via Facebook dit e-book tegen. Vandaag eindelijk de tijd gehad om deze uit te lezen. Allereerst vind ik het e-book super duidelijk en concreet! Ik ben al een tijdje bezig met oriënteren. Logo/doelgroep/domeinnaam etc. is allemaal bekend. Alleen het daadwerkelijk beginnen schiet er nog een beetje bij in. Jouw stappenplan is voor mij weer een mooi afvinklijstje of ik overal rekening mee heb gehouden. Dus bedankt!

Anneke

Het e-book was SUPER om te lezen. Heel verstaanbaar en vlot. Bedankt, ik heb er heel veel van opgestoken en sta een beetje zelfzekerder klaar om aan de slag te gaan!

Sofie

Ik ben nu al bijna een jaar bezig om alle info te verzamelen en uit dit e-book ben ik wijzer geworden dan heel dat jaar bij elkaar!

Liselotte