skip to Main Content

We werken graag samen met andere toffe, duurzame brands en staan ook open voor leuke samenwerkingen met bijpassende influencers en bloggers! Heb jij een tof idee voor een samenwerking? Leuk! Stuur ons even een mailtje via info@treasurelabel.nl. Dan nemen we binnen no-time contact met je op!

Voor influencers

Ben jij een blogger en/of social influencer en fan van onze tassen collectie? Super leuk! Stuur ons een mailtje via info@treasurelabel.nl met daarin kort jouw gegevens en ideeën over een samenwerking. Indien wij een goede match zien komen wij er snel bij je op terug! Houd hier wel even rekening mee: we werken alleen samen met Instagram influencers met minimaal 10.000 volgers en een hoge engagement 🙂

Media

Heb je high res. beelden nodig of heb je een leuk idee voor een samenwerking met Treasure label? Stuur ons een mailtje via info@treasurelabel.nl en we komen er snel bij je op terug!

Good to know

Gratis verzending

Bij bestellingen binnen Nederland

Gratis cadeau

Kies jouw favoriete cadeau

Fair trade tassen

Handgemaakt & van restleer

100% uniek

Elke tas maar één exemplaar

Join the club!

De nieuwste dierenprint tassen, toffe acties en een kijkje achter de schermen in je mailbox ontvangen? Vul hier dan je e-mailadres in en join the club!

Zoeken