Ga naar hoofdinhoud
GRATIS VERZENDING binnen 1-2 werkdagen | Van elke tas is er maar één! | Kies hier jouw gratis cadeau 🎁

We werken graag samen met andere toffe, duurzame brands en staan ook open voor leuke samenwerkingen met bijpassende influencers en bloggers! Heb jij een tof idee voor een samenwerking? Leuk! Stuur ons even een mailtje via info@treasurelabel.nl. Dan nemen we binnen no-time contact met je op!

Voor influencers

Ben jij een blogger en/of social influencer en fan van onze tassen collectie? Super leuk! Stuur ons een mailtje via info@treasurelabel.nl met daarin kort jouw gegevens en ideeën over een samenwerking. Indien wij een goede match zien komen wij er snel bij je op terug! Houd hier wel even rekening mee: we werken alleen samen met Instagram influencers met minimaal 10.000 volgers en een hoge engagement 🙂

Media

Heb je high res. beelden nodig of heb je een leuk idee voor een samenwerking met Treasure label? Stuur ons een mailtje via info@treasurelabel.nl en we komen er snel bij je op terug!

Good to know

Gratis verzending

Bij bestellingen binnen Nederland

Gratis cadeau

Kies jouw favoriete cadeau

Fair trade tassen

Handgemaakt & van restleer

100% uniek

Elke tas maar één exemplaar

JOIN THE CLUB!

Van elke Treasure tas is er maar één. Wil jij zeker weten dat jouw favoriete tas niet aan je neus voorbij gaat? Volg Treasure label dan op WhatsApp en ben als allereerste op de hoogte van alle nieuwe fairtrade tassen én exclusieve acties (die alleen in dit kanaal gepost worden).

Volg Treasure label op WhatsApp

Vergeet niet om op "Volg" te klikken rechtsboven in het WhatsApp kanaal en daarna de meldingen aan te zetten door op het belletje 🔔 te klikken.

Zoeken